3923

طرز تهیه کرمبوهای شیرین بدون گلوتن با پسته

مواد لازم:
آرد: 1-1/2 فنجان 213 گرم
پودرقند: ۱/۲ فنجان 57 گرم
کره: ۳/۴ فنجان 140 گرم
پسته: ۱/۲ فنجان 50 گرم
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد
سفیده تخم مرغ: 6 عدد
شکر: ۱-۱/۲ فنجان 300 گرم
کرم تاتار: ۱/۲ قاشق چایخوری
شکلات: 340 گرم
روغن نارگیل: 3 قاشق غذاخوری

مرحله اول تهیه کرمبوهای شیرین بدون گلوتن با پسته
پایه بیسکویت پسته بدون گلوتن // 1-1/2 فنجان 213 گرم آرد همه منظوره ، ۱/۲ فنجان 57 گرم پودر قند ، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک کوشر ، ۳/۴ فنجان 140 گرم کره سرد شده بدون نمک، به قطعات خرد شده ،۱/۲ فنجان 50 گرم پسته بدون نمک + برای تزئین ،1 عدد تخم مرغ ، ۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل نیاز دارید. در ابتدا باید آرد ، پودر قند و نمک را در همزن برقی یا با همزن دستی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. کره، پسته، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. خوب هم زده تا پسته ها خیلی ریز شده و خمیر جمع شود.
مرحله دوم تهیه کرمبوهای شیرین بدون گلوتن با پسته
بعد این خمیر را روی کاغذ پوستی بریزید و آن را به شکل یک کنده یا رول استوانه ای به قطر حدود 2 اینچ(5 سانتی متر) فرم دهید. با استفاده از کاغذ پوستی به شما کمک می کند آن را قالب بزنید وبعد دریک پلاستیک بپیچید و حدود 2 ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود. اگر عجله دارید، به مدت 30 دقیقه فریز کنید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت /180 درجه سانتی گراد گرم کنید. بعد رول خمیری را به ورقه های ¼ اینچی (6 میلی متر) برش دهید و توی یک سینی پخت روی کاغذ پوستی به فاصله 1 اینچ (2.5 سانتی متر) بچینید و بعد در فر حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا پخته و روی ان طلایی شود.

مرحله سوم تهیه کرمبوهای شیرین بدون گلوتن با پسته
برای مارشلمو// 6 عدد سفیده تخم مرغ ،۱-۱/۲ فنجان 300 گرم شکر گرانول ،۱-۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل ،۱/۲ قاشق چایخوری کرم تارتار برای شروع در حالی که کوکی ها در حال پخت هستند، مطمئن شوید که کاسه و همزن بسیار تمیز و خشک هستند. یک کاسه را روی بخار آبجوش قرار داده و بعد سفیده تخم مرغ، شکر و خامه تارتار را توی ظرف بالای قابلمه روی بخارآب جوش بریزید و 5 دقیقه یا تا زمانی که شکرگرانول حل شود، مخلوط را با هم بزنید و اجازه ندهید تا ترکیب بجوشد. مخلوط باید کف‌آلود، گرم و شن‌دار نباشد.
مرحله چهارم تهیه کرمبوهای شیرین بدون گلوتن با پسته
اگر دماسنج شیرینی دارید، باید حدود 140 درجه فارنهایت / 60 درجه سانتیگراد باشد. آن را از روی حرارت بردارید، به یک کاسه بزرگ مقاوم در برابر حرارت منتقل کنید و با یک همزن برقی آن را هم بزنید تا ترکیب کاملا غلیظ و فرم دار وبراق و سفت شود وبعد وانیل را هم اضافه کنید. برای تهیه کرمبو، ترکیب سفیده تخم مرغ یا مارشلمو را داخل کیسه شیرینی یا کیسه پلاستیکی با نوک پهن بریزید و بعد به صورت چرخشی به ارتفاع حدود 2 اینچ (5 سانتی متر) روی قسمت پسته ای یا لایه زیرین بریزید وبعد حداقل به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

مرحله پنجم تهیه کرمبوهای شیرین بدون گلوتن با پسته
برای رویه شکلاتی: 340 گرم شکلات چیپسی نیمه شیرین ،3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل کره یا روغن کانولا (روغن نارگیل بهترین عملکرد را دارد، اما از آنچه که دارید استفاده کنید). در همین حین برای درست کردن روکش شکلاتی، 340 گرم شکلات و3 قاشق غذا خوری روغن نارگیل یا کره یا روغن کانولا(روغن نارگیل بهترین عملکرد را دارد، اما از آنچه که دارید استفاده کنید) را روی حرارت متوسط و بطریق بن ماری یا همان بخار آبجوش گذاشته تا شکلات ذوب و براق شود ولی شکلات نباید داغ شود و آن را کنار بگذارید و کرمبوهای سرد شده را از فریزر خارج کرده و آن را یکی یکی در مایه شکلات ذوب شده بزنید و یا با قاشق روی آن بریزید) و با پسته های خرد شده روی آن را تزیین کنید. شکلات باید فورا سفت شود. تا زمان سرو کردن آنها را در یخچال قراردهید.