3914

طرز تهیه کرم سوپ اسفناج و کرفس

مواد لازم:
تره فرنگی: 1 عدد
اسفناج: 200 گرم
کرفس: 500 گرم
آب جوش: 1 لیتر
شیر کم چرب: 1/2 فنجان
فلفل سیاه: به میزان لازم
جوز هندی: به میزان لازم
میوه کاج: 25 گرم
جدول انرژی غذایی (برای هر یک نفر)
انرژی = 82 کیلوکالری = 340 کیلوژولچربی کل= 5/3 گرمچربی اشباع شده = 25/0 گرمچربی اشباع نشده چند حلقه ای = 9/1 گرمچربی اشباع نشده تک حلقه ای= 85/0 گرمکربوهیدرات = 25/3 گرمقند کل= 7/2 گرمنشاسته= 5/0 گرمفیبر= 4 گرمسدیم = 124 میلی گرم
طرز تهیه
تره فرنگی و کرفس را به خوبی شسته، کاملاً خرد کنید. برگ های اسفناج را بدون اینکه خرد کنید با سایر سبزیجات در قابلمه ای بریزید؛ یک لیتر آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 10-15 دقیقه به آرامی بچوشد تا سبزی ها کاملاً نرم شوند. وقتی که سبزیجات حسابی پخته شدند آنها را در مخلوط کن با هم میکس و یک دست کنید. سپس نمک، فلفل و جوز هندی ساییده شده را به آن بیفزایید. اگر مایل بودید سوپ رقیق باشد اندکی آب یا شیر کم چرب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید.میوه درخت کاج را درون ماهیتابه ای بریزید و سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید، سپس آن را روی سوپ بریزید و میل نمایید.