3909

طرز تهیه کرپ مرغ و سبزیجات

مواد لازم:
کرفس: 30 گرم
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
زنجبیل: یک قاشق چایخوری
آب مرغ: یک پیمانه
شیر: 175 گرم
نخود سبز پخته: 50 گرم
سیب زمینی: 150 گرم
هویچ: 150 گرم
سینه مرغ: 150 گرم
پیاز: 2 عدد
سفیده تخم مرغ: 3 عدد
تخم مرغ: یک عدد
کره: یک قاشق غذاخوری
آرد: 140 گرم
روغن مایع: مقدار کافی
پودر سوخاری: 400 گرم


یکی از غذاهای خوشمزه که بسیار پر طرفدار است کرپ ها می باشند که شامل یک لایه خمیر نازک است که درون آن را با مواد مختلف گوشتی و یا سبزیجات و یا ترکیب گوشت و سبزیجات و یا... پر می کنند.
در اینجا طرز تهیه کرپ مرغ و سبزیجات را برایتان می نویسم و امیدوارم آن را در منزل تهیه کرده و برای وعده غذایی شام آن را میل کنید و یا بعنوان یک فینگر فود خوشمزه و شیک سر میز در مجالس و مهمانی ها استفاده کنید.


مرحله اول تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
ابتدا، 2 عدد پیاز را پوست کنده و با چاقو آنها را به صورت نگینی خرد می کنیم و آن را داخل یک تابه در روغن مایع تفت می دهیم تا کمی سبک شود.


مرحله دوم تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
سپس در ادامه 150 گرم سینه مرغ را شسته و آن را با چاقو به صورت ریز خرد می کنیم و داخل تابه همراه با پیاز تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند و مرغ بپزد.

 

مرحله سوم تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
سپس در ادامه 150 گرم سیب زمینی را داخل یک قابلمه آبپز می کنیم و سپس آن را به صورت مکعبی خرد می کنیم و 150 گرم هویج را نیز بعد از آبپز کردن به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم. سپس سیب زمینی و هویچ نگینی خرد شده و آبپز شده را همراه با نخود فرنگی پخته به تابه پیاز و مرغ در مرحله پیش اضافه می کنیم و با آنها مخلوط می کنیم.

 

مرحله چهارم تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
سپس در ادامه 30 گرم برگ کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل به مقدار کافی و زنجبیل و پودر سیر به تابه اضافه می کنیم و آن را خوب با مواد داخل تابه مخلوط می کنیم.


مرحله پنجم تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
سپس در ادامه 70 گرم آرد را به تابه فوق اضافه می کنیم و آن را خوب داخل تابه هم می زنیم تا همه مواد خوب آردی شود. سپس 125 گرم شیر را به تابه اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم و در آخر نیز یک پیمانه آب مرغ را اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم و اجازه می دهیم مواد ما سر گاز بجوشد تا مایه داخل تابه کم آب و غلیظ شود. سپس زیر گاز را خاموش می کنیم. اکنون مایه داخل کرب ما آماده است.

 

مرحله ششم تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
سپس در ادامه سراغ تهیه خمیر کرب می رویم و برای این منظور ، یک عدد تخم مرغ را با 70 گرم آرد و یک قاشق غذاخوری کره و 50 گرم شیر مخلوط می کنیم و آنها را خوب هم می زنیم . اکنون مایه خمیر ما آماده است.

 

مرحله هفتم تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
سپس در ادامه 1/4 فنجان از خمیر آماده شده را داخل یک تابه که آن را با روغن مایع چرب کرده ایم می ریزیم و تابه را تکان می دهیم تا خمیر بطور یکنواخت پخش شود.این کار را برای تمام خمیر کرب انجام می دهیم.

 

مرحله هشتم تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
سپس در ادامه خمیر ها را روی یک سطح صاف قرار می دهیم و از مایه گوشت و سبزیجات آماده شده در مراحل پیش داخل آن قرار می دهیم و آن را رول می کنیم.


مرحله نهم تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
سپس در ادامه داخل دو ظرف مختلف یکی را از پودر سوخاری پر می کنیم و دیگری را سفیده تخم مرغ می ریزیم و رولها را به ترتیب ابتدا در سفیده تخم مرغ می غلتانیم و سپس در آرد فرو می بریم تا به آن آغشته شود.

 

مرحله دهم تهیه کرپ مرغ و سبزیجات:
سپس در ادامه در یک ماهی تابه روغن مایع ریخته و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد رولها را در روغن با شعله ملایم خوب سرخ می کنیم. سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. اکنون کرپ مرغ و سبزیجات ما آماده است. آنها را در ظرف مناسبی می ریزیم و برای وعده غذایی شام همراه با سبزی خوردن و سالاد شیرازی میل می کنیم و یا بعنوان پیش غذا از ان سر میز در مجالس استفاده می کنیم و آن را میل می کنیم.

نوش جان!