3908

طرز تهیه کرپ مرغ بقچه شده ترکی

مواد لازم:
شیر: سه و نیم لیوان
روغن مایع: مقدار کافی
آرد: 12 قاشق غذاخوری
نمک فلفل: مقدار کافی
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
سس گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: مقدار کافی
فلفل کاپیا قرمز: یک عدد
کره: یک قاشق غذاخوری
هویچ: یک عدد


کرپها از جمله خوراکی های خیلی خوشمزه و شامل یک نان نازک هستند که داخل آن را با مواد مختلفی پر می کنند و برای شام و یا صبحانه می خورند. در این مطلب طرز تهیه کرپ مرغ بقچه شده ترکی را که شامل تخم مرغ و نمک و فلفل و پیاز و نخود فرنگی و کره و روغن مایع و آرد و سینه مرغ و سس گوجه فرنگی و فلفل کاپیا قرمز و شیر است را برایتان می نویسم تا آن را در منزل درست کرده و استفاده کنید.


مرحله اول تهیه کرپ مرغ بقچه شده ترکی:
ابتدا و برای شروع کار مواد میانی کرپ را درست می کنیم و برای این منظور یک عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم و پیاز را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم. سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد پیازهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و پیازها را در روغن داغ خوب تفت می دهیم و سرخ می کنیم تا طلایی شود.


مرحله دوم تهیه کرپ مرغ بقچه شده ترکی:
سپس یک عدد سینه مرغ را شسته و آن را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم و سپس سینه مرغ خرد شده را داخل تابه می ریزیم و آن را در تابه تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود و زیر گاز را ملایم می کنیم تا مرغ روی شعله ملایم گاز بپزد. سپس کمی نخود فرنگی را آبپز کرده و آن را به مرغ خرد شده اضافه می کنیم و در تابه تفت می دهیم و سپس یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم و یک عدد فلفل کاپیا قرمز و یک عدد هویج را خرد و آبپز می کنیم و داخل تابه می ریزیم و نمک و فلفل را برای مزه دار شدن داخل تابه می ریزیم. اکنون مواد میانی کرپ ما آماده است.

 

مرحله سوم تهیه کرپ مرغ بقچه شده ترکی:
سپس خود کرپ را آماده می کنیم و برای این منظور 2 عدد تخم مرغ را داخل یک ظرف می شکنیم و در صورت سالم بودن به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم و تخم مرغ را خوب هم می زنیم تا زرده و سفیده آن قاطی شوند و تخم مرغ از لختگی در آید و سپس 2 نصف لیوان شیر را به تخم مرغ همزده قاطی کرده و به آن نصف لیوان روغن مایع و 9 قاشق غذا خوری آرد اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود و مواد ما یکدست شود. اکنون مایه کرپ آماده است.


مرحله چهارم تهیه کرپ مرغ بقچه شده ترکی:
سپس مایه کرپ تهیه شده را کف یک تابه به شکل دایره ای می ریزیم و وقتی یک سمت کرپ بسته شد آن را زیر و رو می کنیم تا سمت دیگر کرپ ما نیز آماده شود. سپس از مواد میانی مرغی تهیه شده را وسط کرپ می ریزیم و دو طرف کرپ را بر می گردانیم و سپس کرپ را به شکل بقچه در می آوریم.


مرحله پنجم تهیه کرپ مرغ بقچه شده ترکی:
سپس همه کرپها را کف یک ظرف پیرکس می چینیم و سراغ آماده کردن سس بشامل برای روی مواد می رویم و برای تهیه این سس داخل یک تابه یک قاشق غذاخوری کره می ریزیم و وقتی کره ذوب شد به آن 3 قاشق غذاخوری آرد اضافه می کنیم و آن را در تابه تفت می دهیم و به آن یک و نیم لیوان شیر اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم و نمک و فلفل برای مزه دار شدن اضافه می کنیم و منتظر می شویم تا مواد ما کم کم بجوشد و سس ما غلیظ شود.

 

مرحله ششم تهیه کرپ مرغ بقچه شده ترکی:
سپس سس بشامل تهیه شده را روی کرپهای چیده شده در ظرف پیرکس می ریزیم و ظرف پیرکس را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد برای مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا کرپ مرغ بقچه شده بپزد و آماده شود و سپس وقتی غذا پخت آن را از فر در آورده و آن را برای شام همراه با سس قرمز و سبزیجات می خوریم. نوش جان
امیدوارم از دستور تهیه این غذا خوشتان آمده باشد و آن را در منزل درست کنید و میل کنید.