طرز تهیه کرپ پروتئینی بدون تخم مرغ با توت فرنگی
مواد لازم:
آرد: یک و ¼ فنجان
پودر پروتئین: ¼ فنجان
آب گازدار: یک فنجان
نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
شیر بادام: یک فنجان
توت فرنگی: به میزان لازم
ماست نارگیل وانیلی: 2 قاشق غذاخوری
مرحله اول تهیه کرپ پروتئینی بدون تخم مرغ با توت فرنگی
پودر پروتئین (منابع غلیظ پروتئین از غذاهای حیوانی یا گیاهی مانند لبنیات، تخم مرغ، برنج یا نخود فرنگی هستند.) و آب گازدار یا آب معمولی تقسیم شده و آرد همه منظوره ، نشاسته ذرت و شکر گرانول یا پودر شکر و شیر بادام و روغن نارگیل ذوب شده، به علاوه بیشتر برای سرخ کردن و توت فرنگی برای سرو و ماست نارگیل وانیلی برای سرو نیاز است.آرد را طبق همیشه با یک قاشق توی ظرف اندازه گیری بریزید و بعد با یا لبه کارد روی ان را صاف کرده و بعداز الک کردن استفاده کنید. یا با ترازوی آشپزخانه آن را دقیق اندازه گیری کنید.
مرحله دوم تهیه کرپ پروتئینی بدون تخم مرغ با توت فرنگی
درباره این مواد بدانید: آرد همه منظوره: از برند مورد علاقه خود استفاده کنید. من این دستور را با آرد بدون گلوتن امتحان نکردم. پودر پروتئین: پایه گیاهی بافت بسیار خوبی برای افزودن به محصولات پخته شده مانند این کرپ های پروتئینی دارد. این یک ترکیب پروتئین صاف و بدون کش یا پرکننده است! من مقداری از آرد موجود در دستور کرپ را با پودر پروتئین عوض کردم. آب: می توانید از آب لوله کشی استفاده کنید، اما آب گازدار به این کرپ ها بافتی سبک و پف می بخشد. نشاسته ذرت: برای کمک به ایجاد خمیر غلیظ. شکر: برای شیرینی از شکر گرانول استفاده کنید، اما می توانید از شربت افرا نیز استفاده کنید. شیر: من برای وگان نگه داشتن این کرپ ها از شیر بادام استفاده می کنم، اما در صورت تمایل می توانید از لبنیات یا شیرهای گیاهی دیگر استفاده کنید. روغن نارگیل: روغن نارگیل حاوی اسیدهای چرب سالم و چربی مورد نیاز برای مرطوب و مطبوع کردن کرپ است.برای سرو: توت فرنگی تازه و ماست نارگیل وانیلی.
مرحله سوم تهیه کرپ پروتئینی بدون تخم مرغ با توت فرنگی
در یک کاسه کوچک، پودر پروتئین و ¼ فنجان آب گازدار را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا پودر پروتئین حل شود.در یک کاسه بزرگ، آرد، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید. بعد ترکیب پودر پروتئین، آب گازدار باقیمانده، شیر بادام و روغن نارگیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید ، تا کاملا صاف و یکدست خوب ترکیب شوند. روغن نارگیل یا روغن ساده را روی حرارت متوسط در تابه ای نچسب با اندازه متوسط گرم کنید. حدود ⅓ فنجان از خمیر را در تابه بریزید. بلافاصله ماهی تابه را بلند کرده و با دقت بچرخانید تا خمیر به صورت دایره ای نازک پهن شود.
مرحله چهارم تهیه کرپ پروتئینی بدون تخم مرغ با توت فرنگی
هر خمیر را حدود 2 دقیقه در ماهی تابه بپزید تا خمیر وسط آن بسته و سفت شود. با استفاده از یک کاردک، کرپ را با دقت برگردانید و 30 ثانیه دیگر طرف دوم را هم بپزید تا حباب هایی ایجاد شود. بعدهر کرپ را از قالب خارج کنید و در یک بشقاب دیگر قرار داده و همینطور با باقی خمیرها با همین روش تکرار و آماده کنید. در آخر روی کرپ ها را با پودر شکر تزیین و در صورت تمایل با توت فرنگی و خامه سرو کنید. برای بهترین نتیجه، دستور العمل را همانطور که هست دنبال کنید. با این حال در اینجا چند جایگزین رایج وجود دارد که در این دستور العمل به خوبی کار می کنند.به جای شیر بادام ، می توانید از لبنیات یا شیرهای گیاهی دیگر استفاده کنید. برای تهیه این محصول بدون گلوتن ، از مخلوط آرد همه منظوره بدون گلوتن استفاده کنید. فقط آرد بادام یا فقط آرد نارگیل را جایگزین نکنید. می توانید شکر گرانول را با انواع دیگر شیرین کننده های دلخواه جایگزین کنید.
مرحله پنجم تهیه کرپ پروتئینی بدون تخم مرغ با توت فرنگی
باقیمانده غذا را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. آنها حدود 3-4 روز در یخچال ماندگاری دارند. کرپ ها را خنک کنید، سپس آنها را بین لایه های کاغذ روغنی یا مومی قرار دهید، سپس در ظرف دربسته یا کیسه فریزر قرار دهید. تا 3 ماه فریز کنید. برای گرم کردن مجدد، آنها را به مدت 1 تا 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید یا در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا داغ شوند، حدود 5 تا 7 دقیقه.
نکاتی برای تهیه کرپ پروتئینی: ابتدا پودر پروتئین چهار سیگماتیک را تنها با آب حل کنید. مخلوط پودر پروتئین با روغن نارگیل گرم شده می تواند یک بافت کیک ایجاد کند. همیشه بهتر است قبل از افزودن به خمیر کرپ، ابتدا پودر پروتئین را در مایعی با دمای اتاق حل کنید. به جای آب از آب گازدار استفاده کنید. این نکته ای است که من دوست دارم هنگام پختن پنکیک از آن استفاده کنم و برای این کرپ های وگان بسیار خوب عمل می کند. حباب های موجود در آب گازدار بافت نرم و سبکی به آنها می دهد. فقط مطمئن شوید که آب گازدار را تا قبل از استفاده بسته نگه دارید. همه مواد شما باید در دمای اتاق باشد. اگر مواد شما سرد باشد، می تواند باعث جامد شدن روغن نارگیل شود. اگر این اتفاق افتاد، فقط به هم زدن خمیر ادامه دهید.تابه خود را خیلی داغ نکنید. اگر تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید، آب به سرعت تبخیر می شود و خمیر می سوزد. من دوست دارم از حرارت متوسط برای کرپ استفاده کنم.