390

طرز تهیه بال کبابی اسپایسی

مواد لازم:
بال مرغ : 1 کیلو گرم
روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ : ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو : ۱ قاشق غذاخوری
تبسکو (سس فلفل تند) : ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا : ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا : ۱ قاشق غذاخوری


1.فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

2.سینی فر را با فویل بپوشانید .

3.بال های مرغ را شسته و آماده کنید. سپس روی بال های تمیز و شسته شده را با چاقو چند برش طولی زده تا وقتی مواد را روی آن ریخته شد، مزه ها را خوب به خود بگیرد.

4.سس ها و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و در نهایت یک سس خوش طعم و خوش رنگ تهیه کنید. 

5.بال ها را روی سینی فر با کمی فاصله بچینید.

6.در این مرحله تقریبا دو سوم سس را روی بال ها بریزید.

7.به مدت 35 – 45 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و پوستشان کاملا طلایی و ترد شود .

8.پنج دقیقه مانده ی به آخر پخت، بالها را از فر خارج نمایید و برگردانید و باقیمانده سس را روی بال ها بریزید و گریل را روشن کنید تا بال ها برشته شوند. اگر دوست داشتید می توانید مجددا بال ها را برگردانید و چند دقیقه با حرارت بالای فر(گریل) برشته کنید.

نوش جان