طرز تهیه کرپ با لیمو و شکر
مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: ¾ فنجان
آرد: ½ فنجان
کره: 2 قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: ¼ قاشق چایخوری
آب لیمو: به میزان لازم
پودرقند: به میزان لازم
مرحله اول تهیه کرپ با لیمو و شکر
برای این دستور از تخم مرغ های بزرگ استفاده کنید. دقت کنید که به خوبی هم زده شوند تا بافت یکدستی به دست آورید. شیر: من برای این کرپ ها از شیر 2 درصد استفاده کردم و شیر کامل و نصف آن بافت خامه ای بیشتری می دهد. بهتر است از 1٪ اجتناب کنید زیرا حاوی چربی کافی نیست. جو و سویا بهترین شیرهای گیاهی برای استفاده هستند.
مرحله دوم تهیه کرپ با لیمو و شکر
آرد: برای این کرپ ها از آرد همه منظوره استفاده کنید. کره: از کره بدون نمک برای اضافه کردن به خمیر کرپ و همچنین برای پختن آنها در تابه برای طعمی غنی استفاده کنید. می توانید با روغن جایگزین کنید. اگر فقط کره شور دارید، مقدار نمک اضافه شده به مخلوط کرپ را کاهش دهید. شکر: از شکر گرانول سفید یا شکر رومیزی برای شیرین کردن و روی کرپ های خود استفاده کنید. برای تزیین رویه ها: من دوست دارم این کرپ ها را با کمی آب لیموی تازه و شکر تمام کنم. با خیال راحت مقداری توت تازه نیز اضافه کنید.
مرحله سوم تهیه کرپ با لیمو و شکر
در این مرحله اول در یک پیمانه یا کاسه بزرگ مانند پارچ ، تخم مرغ ها را شکسته و بعد شیر را هم اضافه کنید و خوب هم زده تا صاف و یکدست و کاملا مخلوط شود.سپس آرد، شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود. بعد کره ذوب شده را هم اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد با یک نایلون یا حوله روی آن را بپوشانید و حداقل 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید. یک تابه بزرگ نچسب (حداقل 9 اینچ) یا 22 سانتیمتر را روی حرارت متوسط گرم کنید. حدود ½ قاشق غذاخوری کره بدون نمک را ذوب کرده و به طور مساوی در تابه پخش کنید. ¼ فنجان خمیر را در مرکز تابه بریزید. ماهیتابه را بچرخانید و کج کنید تا خمیر دو طرف تابه پخش شود. طرف اول را به مدت 60-90 ثانیه بپزید تا کمی قهوه ای شود. به آرامی یک کاردک را زیر لبه های کرپ بلغزانید تا بچرخد. 45-60 ثانیه دیگر بپزید تا کاملا پخته و قهوه ای شود. بعد کرپ را در یک ظرف قرار دهید.
مرحله چهارم تهیه کرپ با لیمو و شکر
با باقیمانده خمیر همین کار را تکرار کنید. میتوانید بین کرپ ها، را در صورت نیاز، مقدار بیشتری کره اضافه کنید. برای سرو، یک قاشق غذاخوری آبلیمو و یک قاشق غذاخوری شکر را به نصف کرپ اضافه کنید. نیمه ساده کرپ را روی فیلینگ تا بزنید و دوباره تا کنید تا به چهار قسمت برسد. کرپ ها به محض پخته شدن بهتر است بخورید و از آن لذت ببرید، اما به مدت یک تا 2 روز در یخچال نگهداری می شود و یا می توانید خمیر را از یک روز قبل درست و آماده کنید.
مرحله پنج تهیه کرپ با لیمو و شکر
نکاتی برای درست کردن کرپ قبل از اضافه کردن خمیر، ماهیتابه را از قبل گرم کنید. تابه شما نباید روی حرارت زیاد باشد وگرنه خمیر میسوزد. مخلوط کرپ را زیاد اضافه نکنید. خمیر باید فقط تابه را بپوشاند، اگر بیش از حد بریزید، می توانید یک وسط خام به دست آورید.کرپ خود را در زمان مناسب برگردانید. قسمت پایین باید تنظیم شود و به آرامی شروع به حباب زدن می کند. فقط 60 تا 90 ثانیه طول می کشد تا کرپ ته آن بپزد، پس مراقب آن باشید! کرپ های خود را گرم نگه دارید. کرپ های پخته شده را روی هم بریزید و بقیه خمیر را بپزید تا گرم بماند. اگر سرد شدند، می توانید آنها را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو و با یک دستمال کاغذی مرطوب گرم کنید.