3880

طرز تهیه کراسیتی

مواد لازم:
فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
سیر: 1 حبه
زیتون سیاه: 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون: 1/4 پیمانه
نان باگت: 1 عدد
فلفل دلمه‌ ای زرد: 1 عدد
ریحان: 4 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ابتدا تمام فلفل دلمه ای‌ها را در گیریل یا داخل فر روی حرارت قرار دهید تا پوست آن‌ها به صورت کبابی سیاه و پخته شود، بعد آن‌ها در پاکت‌های مخصوص کاغذی قرار دهید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند، سپس پوست و دانه‌های فلفل دلمه ای‌ها را جدا کنید و مواد باقیمانده را به خوبی شسته و تمیز کرده و با پارچه موجود خشک کنید.
فلفل‌ها را به صورت نوارهای نازک و کوچک خرد کرده و در یک ظرف مناسب بگذارید تا مواد دیگر به آن اضافه کنید. سیر، ریحان، زیتون، روغن و نمک و فلفل را به مقدار لازم به فلفل دلمه ای‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی مخلوط یکدست و یکنواختی بدست آمد برای آنکه مخلوط آماده شده طعم چاشنی‌ها را به خود بگیرد به مدت 4 ساعت آن را در یخچال نگهداری کنید. سپس مخلوط تهیه شده روی نان تازه تُست شده قرار دهید و نوش جان فرمایید.