طرز تهیه کته گوجه زیره ای
مواد لازم:
برنج: 400 گرم
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد متوسط
پودر زیره: یک قاشق مرباخوری
پودر سیر: یک قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی: 6 عدد متوسط
رب گوجه: دو قاشق غذا خوری
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
کته گوجه از غذاهای مفید و خوشمزه است که برای تهیه آن اول برنج را خیس و گوجه ها را رنده میکنیم. روغن را در قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم. پیاز را خرد کرده و درون قابلمه میریزیم تا خوب سرخ شود. گوجه را اضافه میکنیم تا تفت بخورد سپس نمک، زردچوبه، پودر سیر و زیره را نیز اضافه میکنیم و بهم میزنیم. در این مرحله برای خوشرنگ شدن کته، رب گوجه را روی مواد ریخته و دولیوان متوسط آب اضافه میکنیم که مقدار آب بستگی به سفتی دانه برنج دارد و این مقدار آب برای برنج محلی گفته شده است. در آخر برنج را اضافه کرده و بهم میزنیم تا آب جذب برنج شود. کته را دم زده و بعد از 60 یا70 دقیقه میکشیم.
نوش جان