3859

طرز تهیه کته گوجه با زیره کوهی سیاه

مواد لازم:
برنج: 3 پیمانه
گوجه فرنگی: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
سیب زمینی: یک عدد
زیره کوهی سیاه: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه کته گوجه با زیره کوهی سیاه در منزل:
برای درست کردن این کته گوجه خوشمزه مون ابتدا باید اون سه پیمانه برنجی که خدمتتون عرض کردم رو پاک کنیم و اون اشغال های ریز برنج رو جدا کنید و دو مرتبه برنج را شسته و درون یک قابلمه متوسط برنج های شسته شده رو اضافه میکنیم و به اندازه یک بند انگشت آب روی این برنج ها اضافه میکنیم و روی گاز با شعله ملایم قرار میدیم و بعد نمک به اندازه لازم و همین طور روغن مایع یا کره مد نظرمون رو به آب برنج اضافه میکنیم تا همراه برنج اون عطر کره جاری بشه. می تونین بسته به ذائقه و سیلقه خودتون، از کره یا روغن حیوانی یا گیاهی برای تهیه کته استفاده کنید. سعی کنید به مقدار مشخصی کره اضافه کنید تا مزه و طعم خوبی به خود بگیرد.

 

مرحله دوم تهیه کته گوجه با زیره کوهی سیاه در منزل:
در مرحله قبل که برنج رو شستیم و نمک و کره یا روغن مایع رو اضافه کردیم و روی شعله گاز قرار دادیم، حالا در این مرحله گوجه هامون رو میشوریم و به اندازه های دلخواه نگینی کرده و به همراه سیب زمینی که شستیم و نگینی کردیم، به اندازه های دلخواه درآورده و به آب برنج توی قابلمه اضافه میکنیم که همراه برنج نرم پخته شوند. سعی کنید شعله زیر برنج را کمی ملایم کنید تا هم برنج و هم مواد مخلوط شده در آن به خوبی بپزند و آماده شوند.

 

مرحله سوم تهیه کته گوجه با زیره کوهی سیاه در منزل:
در این مرحله وقتی که آب برنج کاملا خشک شد و همین طور یک کمی برنج و گوجه و سیب زمینی ها نرم شدن حالا وقت آن رسیده که زیر کوهی سیاه را به مخلوط برنج خود اضافه کنیم. سعی کنید زیره کوهی سیاه رو به دلخواه و اندازه باب میل خودتون روی برنج اضافه کنین. حتی می تونین بعد از آماده شدن برنج این زیره ها رو برای تزیین روی برنج بریزید و از عطر و طعم این کته لذت ببرید. در نهایت در قابلمه را بگذارید و شعله رو کم کنید تا برنج دم بکشد و کاملا پخته و طعم و عطر زیر کوهی به خودش بگیرد. زیره کوهی خواص بیشماری برای سلامتی شما و اطرافیان دارد، بالاخص اضافه کردن آن به برنج به شدت برای رفع سردی برنج موثر است.

 

مرحله چهارم تهیه کته گوجه با زیره کوهی سیاه در منزل:
این مرحله بعد از دم کردن برنج، باید حدود یک ساعت زمان بدید تا برنج کاملا دم بکشد و پخته شود. بعد از یک ساعت برنج آماده خوردن است. نوش جان

نکات آموزشی در این غذا:

مرحله اول: زیره های کوهی رو باید از عطاری مورد تایید و مورد اعتماد تون تهیه کنین که بوی عطر و طعم دلنشینی رو داشته باشه و برنج تون رو خوشمزه و طعم دار کنه مرحله دوم : برنج باید به قدری نرم بشه که بتونین با دست تون نرمش کنین و هنگامی که آب برنج تون خشک شد زمان دم کردن و گذاشتن درب قابلمه فرا می‌رسد.