طرز تهیه کتلت و برگر ماهی با دو روش
مواد لازم:
ماهی آزاد: 450 گرم
آب لیمو: 1/2 از یک لیمو
لیمو: 1/2 از یک لیموپوست رنده شده
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 2 قاشق غذاخوری
آب: 2 فنجان
سفیده تخم مرغ: یک عدد
گشنیز: یک مشت
برنج: یک فنجان
کلم بروکلی: 85 گرم
اسفناج: 30 گرم
شیر نارگیل: 3 قاشق غذاخوری
مرحله اول تهیه کتلت و برگر ماهی با دو روش
برای کتلت در مرحله اول شما باید تمام مواد اولیه را آماده کنید تا در زمان پخت موادی را از قلم نندازید . در این غذای خوشمزه به موادی مانند ماهی آزاد احتیاج است. میتونه هر ماهی که دوست دارید باشد و این دستور با ماهی سالمون درست میشود و بعد 1/2 از یک لیموترش را آب بگیرید و 1/2 از پوست یک لیمو را رنده کنید. آرد و 2 قاشق غذاخوری شیر نارگیل و یا یک قاشق غذاخوری خامه نارگیلی با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط و هم بزنید ، سفیده تخم مرغ ، برگ گشنیز خرد شده و کمی روغن برای سرخ کردن نیاز دارید. برای پلو با سبزیجات: برنج باسماتی یا هر برنجی که دوست دارید و آب ، بروکلی ، اسفناج، گشنیز تقریبا خرد شده و 3 قاشق غذاخوری شیر نارگیل یا کمی بیشترمورد نیاز است. برای شروع پوست ماهی قزل آلا یا سالمون و یا هر ماهی که دوست دارید را جدا کرده و گوشت ماهی را ریز خرد و یا میتوانید آن را ساطوری کنید - من معمولاً برش های نازک (در حدود ¼/ ½ سانتی متر) می زنم و هر یک از این موارد را به صورت نوار برش می زنم و سپس مکعبی خرد میکنم. ماهی را در یک کاسه بزرگ با باقی مانده مواد قرار دهید و خوب با هم مخلوط کنید. با قاشق از مخلوط ماهی بردارید و به شکل توپ های مسطح با کف دست در آورید ، روی بشقاب یا ظرفی قرار دهید. در صورت امکان ، قبل از پخت حدود 30 دقیقه در یخچال قرار داده و خنک کنید .
مرحله دوم تهیه کتلت و برگر ماهی با دو روش
هنگام آماده شدن برای پخت، روغن را در یک ماهیتابه داغ کنید. چند تا از کتلت های ماهی را به آرامی در تابه گذاشته و تقریبا به مدت 5 دقیقه برای هر طرف بپزید تا زمانی که مشاهده کنید که از بیرون شروع به پختن کرده و در زیر آن قهوه ای می شود. برگردانید و چند دقیقه دیگر بپزید . آنها پخته و آماده سرو کردن هستند.
در صورت سرو با برنج سبز - در حین پختن کتلت ماهی ، برنج و آب را در تابه بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و برنج را مانند دمی بپزید تا آب بخورد برنج برود و برنج پخته شود. حدود 10 دقیقه (اگر از باسماتی استفاده نمی کنید ، طبق بسته بپزید). کلم بروکلی را به طور جداگانه با جوشاندن چند دقیقه در آب بپزید. بعد اسفناج را اضافه کنید زیرا کلم بروکلی تقریباً به مدت 30 ثانیه وقت میبرد تا نرم شود و سپس آبکش کنید. یا کلم بروکلی، اسفناج و گشنیز را ریز خرد کنید یا همه را در غذاساز/مخلوط کن خوب ریز کنید. مخلوط سبزیجات را به همراه شیر نارگیل به برنج پخته شده اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن در بشقاب سرو بریزید و روی آن را با ماهی کامل و تزیین کنید.
مرحله سوم تهیه کتلت و برگر ماهی با دو روش
روش دوم پخت همبرگر ماهی با اسفناج: این همبرگر آزاد اسفناج جایگزین خوشمزه و نسبتاً سالمی برای همبرگر سنتی است که درست کردن آن نیز واقعا سریع است. آبدار ، خوش طعم، بسیار خوب است و همبرگر غذای دریایی یک جایگزین خوشمزه و سالم برای گوشت برگر سنتی شما است. با این مواد شما 6 همبرگر خواهید داشت. برای پخت برگر 450 گرم ماهی را با یک فنجان اسفناج و 55 گرم پنیر فتا خرد شده ، 1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو ، 2 قاشق غذاخوری فلفل یا بیشتر به میزان دلخواه پس اول پوست ماهی آزاد یا هر ماهی دلخواه را بردارید و مطمئن شوید هیچ استخوانی وجود ندارد. به قطعات کوچک ، تقریبا 2 اینچ یا 5 سانتیمتر مکعب برش دهید. ماهی و اسفناج را داخل غذاساز بریزید و آنقدر هم زده تا نرم ویک دست شود ولی به صورت خمیر درنیاید. سپس ترکیب ماهی را توی کاسه بریزید و ، پنیر فتا ، آب لیمو و فلفل خرد شده را اضافه کنید. مخلوط کنید تا پنیر به خوبی در مخلوط پخش شود. سپس به 6 قسمت تقسیم کنید و به آن را گرد کرده و چون بسیار نرم و چسبنده است بعد از گرد کردن توی یک سینی چیده و مدتی در فریزر و یا یخچال قرار داده تا سفت شود. یا روی گریل یا در یک ماهیتابه با کمی روغن به مدت تقریبا 3 دقیقه از هر طرف بپزید تا به آرامی سرخ شود و پخته شود. خیلی مراقب باشید چون لطیف هستند سوخته نشوند.
مرحله چهارم تهیه کتلت و برگر ماهی با دو روش
در حین پخت، سس را درست کنید. این یک سس خوشمزه است که شما میتوانید جایگزین آن از انواع سس آماده استفاده کنید برای سس: 1/2 آووکادو ، 4 قاشق غذاخوری خامه ترش، 4 قاشق چایخوری آب لیمو یک حبه سیر خرد شده یا چرخ شده و 6 تا 3 نان همبرگر گندم کامل یا ساده ، پوره آووکادو را با خامه ترش ، آب لیمو و سیر مخلوط کنید و اگر دوست دارید نان ها را تست کنید. سپس قبل از اضافه کردن همبرگر، روی لایه نازکی از خامه آووکادو بمالید. شما می توانید ساندویچ باز یا معمولی را به عنوان ساندویچ دلخواه سرو کنید.