طرز تهیه کتلت مرغ مغزدار
مواد لازم:
مرغ: نیم کیلو
آرد سیب زمینی: 3 قاشق
تخم مرغ: یک عدد
کالباس: 4 ورق
جعفری: 2 قاشق
نمک و فلفل: به مقدار کافی
روغن: به مقدار نیاز
آرد سوخاری: 4 قاشق
مرحله اول تهیه کتلت مرغ مغزدار:
نیم کیلو مرغ را با مقداری آب درون یک قابلمه ریخته و بگذارید کامل بپزد. پس از اینکه کامل پخته شد، گوشت ها را از استخوان جدا کرده و سپس گوشت مرغ را چرخ کنید.
مرحله دوم تهیه کتلت مرغ مغزدار:
مرغ چرخ شده را داخل یک کاسه بریزید و مقداری نمک و فلفل، 3 قاشق آرد سیب زمینی را به آن بیافزایید و با دست ورز دهید.
مرحله سوم تهیه کتلت مرغ مغزدار:
برای هر کتلت بزرگ از یک ورق کالباس استفاده کنید. مقداری زیادی از خمیر مرغ بردارید و آن را صاف کنید و یک تکه کالباس وسط آن بگذارید و استوانه ایی ببندید(نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ). این کار را ادامه دهید تا همه مواد تمام شود.
مرحله چهارم تهیه کتلت مرغ مغزدار:
یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید تا کاملا صاف و رقیق شود. آرد سوخاری را روی یک سینی بپاشید. سپس کتلت های مرغ را بردارید در تخم مرغ بغلتانید و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و همه را به همین ترتیب داخل تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
مرحله پنجم تهیه کتلت مرغ مغزدار:
یک تابه را روی حرارت قرار داده و روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا کامل داغ شود سپس کتلت های آماده شده را داخل روغن سرخ کنید. می توانید از سس و جعفری خرد شده (2 قاشق جعفری تازه و خرد شده) برای تزیین استفاده نمایید. می توانید به جای کالباس از هرچیزی به عنوان مغز کتلت استفاده نمایید.
نوش جان!