طرز تهیه کتلت مرغ با سالاد
مواد لازم:
سینه مرغ: 2.27 کیلوگرم
سس مایونز: ۱/۴ فنجان 55 گرم
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد: ۱/۲ فنجان 120 گرم
تخم مرغ: 2 عدد بزرگ
پیاز: یک عدد
سیر: 2 حبه
ادویه: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: به میزان لازم
مرحله اول تهیه کتلت مرغ با سالاد
برای 12 عدد کتلت شما به 2.27 کیلوگرم سینه مرغ + ۱/۴ فنجان 55 گرم سس مایونز + ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده + ۱/۲ فنجان 120 گرم آرد + 2 عدد بزرگ تخم مرغ + یک عدد پیاز کوچک زرد +2 حبه سیر بزرگ + یک قاشق چای خوری ادویه + یک قاشق چای خوری نمک + روغن زیتون برای تفت دادن نیاز دارید و در ابتدا باید سینه های مرغ را چند ساعت در آب سرد خیس کنید و آب را به صورت دوره ای عوض کنید (اختیاری است، اما این روش ترجیحی من برای پختن گوشت تمیز است). تمام چربی سینه مرغ را جدا کنید و دوباره خوب بشویید. بعد در یک صافی قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. گوشت مرغ را به مکعب های ریز خرد ومکعب های مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم تهیه کتلت گوشت مرغ با سالاد
تخم مرغ، پیاز زرد رنده شده، سیر له شده، سس مایونز، ادویه خانم داش، نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید. همه چیز را با هم هم بزنید. آرد را اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده تا غلیظ شود. بعد یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت ملایم/کم گرم و 2-3 قاشق غذاخوری روغن به تابه اضافه کنید. وقتیکه روغن داغ شد به اندازه یک اسکوپ بزرگ از ترکیب بردارید و توی روغن بریزید و کمی روی آن را صاف کنید و به مدت 5 دقیقه از هر طرف به آرامی پخته و سرخ شود و بعد آنها را در تابه برگردانید وطرف دوم را هم 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله سوم تهیه کتلت گوشت مرغ با سالاد
وقتی صحبت از سالاد به میان میآید، فکر کردن به مقدار زیادی سبزیجات بدون طعم میتواند برای بسیاری ناامیدکننده باشد. اما چه کسی گفته سالاد باید خسته کننده باشد؟ اگرچه سالم کلمه دیگری برای سالاد است، اما همیشه میتوانید با حفظ فواید تغذیهای و سلامتی، آنها را خوشمزه کنید. یک دستور پخت عالی برای شما داریم. این دستور غذای فوق العاده آسان، خوشمزه، سالم و سریع شامل مرغ و یک سورپرایز شیرین و تند است.
مرحله چهارم تهیه کتلت گوشت مرغ با سالاد
دستور تهیه سالاد برای 4 نفر: 450 گرم یا 2 عدد سینه مرغ بدون استخوان متوسط + ۱/۲ فنجان گوجه فرنگی خرد شده + ۱/۲ خیار خرد شده + ۱/۲ پیاز کوچک خلال شده + ۱/۴ فنجان گشنیز تقریباً خرد شده + ۱/۲ فنجان بادام پرک و تست شده + ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر + 1 سر کاهو شسته، خشک و خرد شده + 1 عدد انبه پوست کنده، هسته گرفته و خرد شده + 1 عدد آووکادو بدون هسته، پوست کنده و خرد شده + 2 قاشق چایخوری روغن زیتون + نمک و فلفل به میزان لازم + ۱/۲ فنجان روغن زیتون فوق بکر + ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه + 3 قاشق غذاخوری سرکه سیب + 2 قاشق چایخوری سس خردل + 2 قاشق چایخوری عسل + 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده + 1 قاشق چایخوری نمک دریا نیاز دارید.
مرحله پنجم تهیه کتلت گوشت مرغ با سالاد
سینه مرغ را کاملا بشویید و آن را بین دو نایلون بکوبید تا مرغ کمی تخت و صاف شود. سپس با پودر سیر، نمک و فلفل دو طرف گوشت مرغ را مزه دار کنید و بعد در یک تابه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را بریزید و روی حرارت ملایم گذاشته تا روغن داغ شود و بعد سینه های مرغ را توی تابه قرار داده و دو طرف آن را تفت دهید تا بپزد از ماهیتابه خارج کنید و به مدت 5 دقیقه خنک کنید. سینه را از طول به صورت نوار برش دهید.
مرحله ششم تهیه کتلت گوشت مرغ با سالاد
در یک کاسه سالاد، کاهو، گوجه فرنگی، خیار، انبه، آووکادو، پیاز و گشنیز را اضافه کنید. می توانید همه چیز را مخلوط کنید یا سبزیجات را روی کاهو بچینید. تمام مواد سس را نمک و فلفل + روغن زیتون فوق بکر+ پودر فلفل سیاه + سرکه سیب + سس خردل + عسل + سیر خرد شده + نمک دریا در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا همه با هم ترکیب شوند. کمی از سس بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید و بعد با بادام تست شده روی سالاد را تزئین کنید ودر کنار انواع غذاها و یا نودل و یا سیب زمینی سرخ شده آن را سرو کنید.