طرز تهیه کتلت مرغ
مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
سبزی خشک معطر: کمی
سیب زمینی: 3 عدد بزرگ یا 6 عدد کوچک
سینه مرغ: 1/2 سینه
مرحله اول پخت کتلت مرغ :
ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش ریخته و میگذاریم پخته شوند. سیب زمینی ها را اگر کوچک انتخاب کردید بهتر است کوچک رو به متوسط باشند و زیاد ریز نباشند.
مرحله دوم پخت کتلت مرغ:
حال سینه ی مرغ را با یک عدد پیاز کوچک و مقداری ادویه دلخواه آبپز میکنیم.
مرحله سوم پخت کتلت مرغ:
پس از آنکه سیب زمینی ها پخته شد با رنده ی درشت آنها را رنده میکنیم.
مرحله چهارم پخت کتلت مرغ:
حال سینه مرغ پخته شده را ریش ریش میکنیم.
مرحله پنجم پخت کتلت مرغ:
در این مرحله تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و هم میزنیم.
مرحله ششم پخت کتلت مرغ:
سپس از مواد به میزان دلخواه برداشته گرد میکنیم وسط آنرا با انگشت سوراخ میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.اینکار باعث میشود کتلت ما ترد شده و وسط آن خمیر نماند و مغزپخت شود.
نکته:گاهی ممکن است به دلیل نوع سیب زمینی مقدار 3 عدد تخم مرغ کم یا زیاد باشد. غلظت مواد باید مثل کتلت باشد. به تشخیص خودتان اگر مواد سفت بود تخم مرغ اضافه کنید و اگر مواد شل شد مقداری آرد سوخاری یا آرد نخودچی اضافه کنید.
نوش جان!