3844

طرز تهیه کتلت ماهی ستاره ای

مواد لازم:
سیب زمینی: 50 گرم
تخم مرغ: یک عدد
فیله ماهی: 300 گرم
سس گوجه: 2 قاشق
سس وسترشایر: یک قاشق
پیازچه: 3 قاشق
نان: 3 قاشق
کره: به مقدار لازم


سیب زمینی پخته شده را در ظرف گودی ریخته و سپس سس گوجه فرنگی، سس وستر شایر، تخم مرغ و پیازچه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کلوچه کاملا یکدست شود و در آخر خرده های نان را اضافه کنید. خرده نان را میتوانید از خورد کردن نان های خشک شده (لواش، سنگگ و ...) تهیه کنید. از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست پهن کنید و سپس از پنج طرف بکشید تا پره های ستاره را تیز کنید. سپس دو طرف آن را ریزه نان بریزید و در آخر کره آب شده را با برس به دو طرف آن ها بمالید.فر را از یک ربع قبل روشن کنید، سپس کف سینی فر را چرب کرده و کلوچه ها در آن بچینید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 4 دقیقه هر طرف را بپزید. می توانید این کلوچه ها را در مقداری روغن سرخ کرد. سپس در دیس بچینید و آن را با سس گوجه فرنگی و لوبیا سبز نوش جان کنید. این کلوچه منبع غنی اسید فولیک، پروتیئن، ویتامینهای ب و د است. کلوچه ها را می توان در تعداد زیاد درست کرد و سپس منجمد کرد تا در وعده های بعدی که وقت چندانی برای آشپزی ندارید، استفاده کرد.