3843

طرز تهیه کتلت ماهی سالمون یا قزل آلا

مواد لازم:
ماهی: 500 گرم
آرد سوخاری: ۱/۲ فنجان
سیر: 2 حبه
پیاز: یک عدد
فلفل قرمز: یک عدد
کره: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
جعفری: یک دسته کوچک
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم


مرحله اول تهیه کتلت ماهی سالمون یا قزل آلا
در ابتدا تیغ هر کدام از ماهی ها حالا یا سالمون و یا قزل آلا و یا هر ماهی مورد نظرتان را گرفته و بعد بدون پوست و استخوان ماهی کنید. بعد از تمیز کردن آن را خشک کرده و بعد برای پخت غذا شما مواد اولیه را که شامل ترکیبات زیر است آماده کنید . در ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و سیر را بعد از پوست گرفتن ریز خرد کنید و پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. نمک و پودر فلفل سیاه را با پودرپانکو یا پودرسوخاری را در یک کاسه بریزید و مقداری جعفری را ریز خرد و با سس مایونز و کره کناری بگذارید و برای سرخ کردن این کتلت های خوشمزه، فیله ماهی قزل آلا را پس از شستن و خشک کردن، با نمک و فلفل مزه دار کرده و در سینی فر روی کاغذ روغنی می گذاریم و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد و یا 400 درجه فارنهایت به مدت 12-14 دقیقه قراردهیم. (البته شما میتوانید توی تابه با روغن خیلی کم فقط در حد کمی سرخ و پخته شدن آن را آماده کنید و یا ماهی را بخار پز کنید. هر روشی که برای شما راحت تر است. پس از پخته شدن، ماهی قزل آلا را با چنگال ریز کنید و درکاسه بریزید درتابه ای پیاز و فلفل قرمز را در یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره کمی تفت دهید. سیر له شده را اضافه و چند دقیقه تفت دهید و وقتی پیاز و فلفل نرم شد، روی ماهی تی کاسه بریزید. ماهیتابه را بدون شستشو کنار بگذارید.

 

مرحله دوم تهیه کتلت ماهی سالمون یا قزل آلا
پودر سوخاری، 2 عدد تخم مرغ همزده، 3 قاشق غذاخوری سس مایونز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید. همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید، شکل های کوفته کوچکی یا کتلت به آن بدهید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید و شروع به سرخ کردن کتلت ها روی حرارت متوسط ​​کنید. بعد از 2-3 دقیقه، آن را برگردانده و 2-3 دقیقه هم طرف دوم کتلت را بپزید تا سرخ و طلایی شود. اگر می خواهید در فر بپزید،کتلت ها را با کاغذ روغنی بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه حدود 7-6 دقیقه بپزید. می توانید پخت و پز را در بالای فر گریل کنید و فقط قسمت بالایی آن برای قهوه ای شدن فعال باشد.در کنار این کتلت های خوشمزه سس تاتار طعم فوق العاده ای به آن می دهد.


مرحله سوم تهیه کتلت ماهی سالمون یا قزل آلا
دو دستور برای سس تاتار برای شما نوشته شده است. اول در یک کاسه 3/4 پیمانه سس مایونز و 1/4 پیمانه آبلیمو تازه را روی سس مایونز بریزید. یک قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده را اضافه و خوب با هم مخلوط کنید و بعد یک قاشق غذاخوری پیاز یا پیازچه ریز خرد شده را هم اضافه و ترکیب کنید و یک قاشق غذاخوری کیپر را نیز خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری جعفری و 1/2 قاشق چایخوری ترخون را نیز خرد کرده و با نمک و فلفل پودر شده به باقی مواد ترکیب کنید. حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شوند.

برای دستور دوم سس تاتار
در یک کاسه اول 3/4 پیمانه سس مایونز و 1/4 پیمانه خیارشور ریز خرد شده و 2 قاشق غذاخوری پیاز یا پیازچه ریز خرد شده و یک قاشق غذاخوری جعفری ریز ساطوری شده و نمک، فلفل، پودر سیر به میزان دلخواه را خوب با هم ترکیب کرده و برای طعم بهتر سس، آن را مدتی در یخچال قرار دهید.

یادداشت: اگر مخلوط خیلی غلیظ است که به شکل کوفته در نمی آید، می توانید کمی سس مایونز دیگر اضافه کنید. یا اگر خیلی نرم است می توانید مقداری آرد سوخاری اضافه کنید تا سفت شود. سپس با نان در کنار انواع سالاد و یا سبزیجات و با سس تاتار سرو و میل کنید.