طرز تهیه کتلت شتر مرغ
مواد لازم:
گوشت شترمرغ: 200 گرم
سیب زمینی: 3 عدد متوسط
پیاز: 2 عدد
سس خردل: یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
سس کچاپ: یک قاشق غذا خوری
پودر سیر: یک قاشق مربا خوری
سیر: یک حبه
روغن: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه کتلت شترمرغ:
اول با استفاده از چرخ گوشت پیازها رو چرخ می کنیم. بعد سیب زمینی و سیر رو هم چرخ می کنیم. اگر آب زیادی انداخت کمی از آب رو می گیریم تا کتلت شل نشه. در آخر گوشت رو چرخ می کنیم و به سیب زمینی و پیاز و سیر اضافه می کنیم. حالا که دیگه همه مواد ریز و یک اندازه شدن بقیه مواد رو اضافه می کنیم. حالا نمک و فلفل و زرد چوبه و پودر سیر و آرد سوخاری و سس کچاپ و سس خردل رو بهش اضافه می کنیم و حسابی ورز می دهیم تا یک دست بشه و خودش رو بگیره. مواد رو می ذاریم نیم ساعت توی یخچال بمونه.
مرحله دوم تهیه کتلت شترمرغ:
بعد از نیم ساعت مواد رو از یخچال در میاریم. توی ماهیتابه نچسب کمی روغن می ریزیم و از مواد کتلت بر می داریم و شکل می دهیم و توی روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. بعد از اینکه سرخ شدن اون ها رو روی دستمال می ذاریم تا روغن اضافی اون ها گرفته بشه.
مرحله سوم تهیه کتلت شترمرغ:
وقتی که کار سرخ کردن کتلت ها تموم شد اون ها رو توی ظرف مناسب می ذاریم و تزیین می کنیم و با نون یا برنج کته سرو می کنیم.
می تونید در صورت دلخواه توش کمی هم شنبلیله خشک بریزید که خوش عطر تر کنه.
می تونید برای سرخ کردن از روغن زیتون هم استفاده کنید.
می تونید برای رنگ بیشتر توی ترکیب از زعفران استفاده کنید.
نوش جان!