3825

طرز تهیه کتلت سیب زمینی با پنیر و جو

مواد لازم:
سیب زمینی: 400 گرم
جو: 350 گرم
پنیر ریکوتا: 180 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
پنیر پارمسان: 2 قاشق سوپخوری
کنجد: 2 قاشق سوپخوری
جعفری: 2 قاشق سوپخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
شیر: 1/3 پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
روغن زیتون: 1/4 پیمانه


فر را روشن کرده و دمای آن را روی 350 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) قرار دهید تا گرم شود. سیب زمینی پخته و پوره شده را در یک ظرف مناسب بریزید و سپس جو آسیاب شده، پنیر ریکوتا که از قبل آب اضافه ی آن را گرفته اید، به همراه یک عدد تخم مرغ، پنیر پارمسان رنده شده، جعفری ریز شده و دانه کنجد، نمک و فلفل کافی به آن اضافه کنید. همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و به مرور شیر را به آن اضافه کنید تا مخلوط حالت خمیری به خود بگیرد. مخلوط کردن را تا زمانی ادامه دهید تا به خمیری نرم دست یابید. مخلوط تهیه شده را به صورت توپک‌های گرد؛ مانند گردو فرم دهید. این توپ های کوچک را در زرده تخم مرغ فرو برده و سپس به نان خشک کوبیده یا آرد سوخاری آغشته نماید و با کمی فشار توپ‌ها را به حالت کتلت پهن کنید. سینی فر را چرب کرده و کتلت‌ها را درون آن بچینید. روغن زیتون را بر روی کتلت بریزید و سپس کتلت‌ها را درون فر به مدت 20 دقیقه خوب بپزید به‌طوری‌که تمام اطراف آن به رنگ قهوه‌ای در آید. کتلت‌های خوشمزه آماده سرو کردن است.

نوش جان!