3817

طرز تهیه کتلت برنج

مواد لازم:
برنج: 2 پیمانه
سویا: 50 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
روغن: به مقدارلازم
نعنا: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدارلازم
پیاز: 2 عدد
هویج: 3 عدد
گشنیز: 50 گرم
جعفری: 50 گرم
دارچین: نصف قاشق چایخوری


مرحله اول تهیه کتلت برنج:
برنج را در مقداری آب و نمک بگذارید از قبل خیس بخورد سپس پس از مدتی در مقداری آب و نمک دیگری که در قابلمه روی حرارت قرار میدین برنج را بجوشانید و با آب سرد آبکشی کنید.

 

مرحله دوم تهیه کتلت برنج:
حالا هویج را رنده کنید. پیاز را هم رنده کنید. این هویج و پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید. جعفری خرد شده را اضافه کنید. برنجی را هم که قبلا آبکشی کردیم اضافه کنید. سویا را هم اضافه کنید. همه ی این مواد را با یک دیگر چرخ کنید.

 

مرحله سوم تهیه کتلت برنج:
وقتی که تمام مواد ذکر شده را چرخ کردین نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا و دارچین و تخم مرغ را اضافه کنید. گشنیز را هم اضافه کنید. سپس تمام این مواد را با یک دیگر مخلوط کنید. این مواد را حدود نیم ساعت در یخچال قرار بدین تا خودش را بگیره. بعد از یخچال بیرون آورده و در مقداری روغنی که در ماهیتابه میریزین تفت بدین تا آماده خوردن بشه.