3814

طرز تهیه کتلت اسفناج با گوشت چرخ کرده

مواد لازم:
اسفناج: یک کیلوگرم
تخم مرغ: 7 عدد
پیاز متوسط: یک عدد
سیر: 2 حبه
زعفران دمکرده: 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به مقدار کافی
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: به مقدار کافی


مرحله اول تهیه کتلت اسفناج با گوشت چرخ کرده:
ابتدا یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا نرم شود سپس 500 گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم.

 

مرحله دوم تهیه کتلت اسفناج با گوشت چرخ کرده:
پس از تفت دادن گوشت، مقداری نمک، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک لیوان آب را به آن اضافه کرده و می گذاریم گوشت پخته و آبش کشیده شود.


مرحله سوم تهیه کتلت اسفناج با گوشت چرخ کرده:
7 عدد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم تا کاملا پف کند سپس نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر، مقداری نمک و فلفل و 2 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید.

 

مرحله چهارم تهیه کتلت اسفناج با گوشت چرخ کرده:
یک کیلو اسفناج ها را ریز خرد کنید سپس اسفناج های خرد شده را به تخم مرغ همزده اضافه کنید. گوشت تفت داده شده با پیاز را هم اضافه کنید و دو حبه سیر را هم در مواد رنده کنید.

 

مرحله پنجم تهیه کتلت اسفناج با گوشت چرخ کرده:
در این مرحله مواد را کاملا هم زده و آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که مواد به دست نچسبد. مایه را کامل ورز دهید، سپس در دست گوله کرده و اندکی آن را فشار می دهیم تا تخت شود و در تابه حاوی روغن داغ سرخ می کنیم. کتلت ها را با خیارشور و گوجه سرو میکنیم. نوش جان.
نکته: همراه با اسفناج می توانید 2 عدد هویج را نیز رنده کرده و به مواد اضافه نمائید.