طرز تهیه کتلت
مواد لازم:
پیاز: 8 عدد
سیب زمینی: 6 عدد
آرد گندم: 100 گرم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
ادویه کاری: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به میزان لازم
موادی که برای کتلت ذکر شده، موادی هستند که به راحتی میشه اون هارو تهیه کرد. اما در صورت تمایل میتونید از مواد دیگری مثل فلفل دلمه ای رنده شده یا هویج رنده شده و مواد دلخواه خودتون استفاده کنید.
مرحله اول تهیه کتلت:
ابتدا سیب زمینی و پیاز ها را شسته و پوست می گیریم .برای رنده کردن مواد بهتر است، ابتدا پیاز را رنده کنیم (توجه داشته باشید که قسمت انتهایی و ریشه ای پیاز را از آن جدا نکنید تا هنگام رنده کردن، پیاز از هم نپاشد و منسجم باشد و به خوبی رنده شود). وقتی تمام پیاز ها را رنده کردیم آب حاصل از آن را دور می ریزیم تا کتلت ما از هم نپاشد. بعد از آن سیب زمینی های پوست گرفته را رنده می کنیم و سپس گوشت چرخکرده را به مواد گفته شده اضافه می کنیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم. سپس ادویه کاری، فلفل و زرد چوبه و نمک را به مواد اضافه می نماییم.
مرحله دوم تهیه کتلت:
در این مرحله آرد را به مواد دیگر اضافه می کنیم و همه ی مواد را به خوبی باهم مخلوط می کنیم (در صورت نیاز می توانید مقدار آرد را بیشتر کنید تا خمیر منسجم تری داشته باشید). حال خمیر ما آماده است و بهتر است آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهیم خمیر آماده ما به خوبی خود را بگیرد.
مرحله سوم تهیه کتلت:
در این مرحله، ماهی تابه را روی شعله قرار داده و مقداری روغن را درون ماهی تابه می ریزیم، وقتی روغن داغ شد، خمیر را به صورت دایره ای یا بیضی شکل فرم داده و درون ماهی تابه می گذاریم تا سرخ شود و بقیه خمیر را به همین ترتیب اماده و سرخ می کنیم.
حال کتلت های ما آماده هستند و می توانید آن ها را به همراه خیارشور و گوجه یا ترشی میل کنید.نوش جان