طرز تهیه کبه
مواد لازم:
برنج نیم پز: ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفند: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۲۵۰ گرم
نمک،فلفل،زردچوبه: به مقدار لازم
سلام دوستان کبه یه غذای عربی هستش و دستورات مختلفی داره ولی من همیشه اینطوری درست میکنم و خیلی خوشمزه میشه.
برنج رو مثل همیشه میریزیم داخل قابلمه و میذاریم جوش بیاد. همین موقع دو قاشق چایخوری زرد چوبه هم اضافه میکنیم. باید بیشتر از همیشه جوش بخوره طوری که حالت کته یا خمیری پیدا کنه بعد آبکش میکنیم و میذاریم کنار.
مواد میانیش هر چیزی میتونه باشه من گوشت چرخ کرده و قارچ و پیاز داغ و ادویه میریزم. میتونین زرشک بریزین یا بجای گوشت گوسفند از گوشت چرخ شده مرغ استفاده کنین. و حتی گردو و کشمش هم بزنین.
بعد هم اندازه یه گردو از برنج بردارین بازش کنین و مواد بزارین وسطش و کامل دورشو ببندین بعدم داخل روغن سرخش کنین. لازم نیست روغن زیاد باشه و روغن هم نمیکشه به خودش.
این غذا خیلی لذیذه و حتما عاشقش میشین.
نوش جان.