3800

طرز تهیه کباب مرغ مراکشی

مواد لازم:
سینه مرغ: 5 عدد
فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
سیر: 3 حبه
گشنیز: 2 قاشق غذاخوری
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره: یک قاشق چایخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری


برای تهیه این غذای خوشمزه، ابتدا باید سینه ی مرغ را از هرگونه استخوان یا چربی اضافه ای پاک کنید. سپس آن را از عرض به 3 یا حتی 4 تکه تقسیم کنید. اما مهم تر از هرچیز آماده کردن سس این غذای بی نظیر و لذیذ است برای اینکار آبلیمو، روغن زیتون، سیر، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. برای بهتر میکس شدن این مواد کمی آب جوش به آن اضافه کنید. پس از مخلوط شدن مواد، گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه کنید. حالا یک سس کباب مراکشی فوق العاده در اختیار دارید آن را داخل کاسه ­ای بریزید.
سپس ورقه ­های مرغ را به سس آغشته کنید و خوب مخلوط نمایید، باید به این ترکیب فوق العاده 4 ساعت فرصت دهید تا طعم هایش با هم حسابی مخلوط شوند. برای این کار روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال استراحت دهید تا گوشت مرغ کاملاً مزه دار شود.
بعد از این مدت مرغ ها را از داخل سس خارج کنید و داخل تابه ­ای که چرب کرده ­اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید، و هر دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید تا رنگ طلایی آن نمایان شود. پس از پخت کامل مرغ، آن را سرو کنید و با هل پلو میل نمایید.