طرز تهیه کباب مرغ پنیری
مواد لازم:
تخم مرغ: یک عدد
پنیر موزارلا: 100 گرم
گوشت مرغ چرخکرده: 300 گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
پودر پیاز: به مقدار لازم
بادام: 100 گرم
روغن زیتون: به مقدار لازم
ریحان: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه کباب مرغ پنیری:
این کباب یکی از انواع کباب های تابه ای هست که بی نهایت خوش مزه هست و حتما حتما درستش کنید و ازش لذت ببرید.
برای تهیه این کباب دل پذیر باید مواد اولیه اون رو آماده کنیم. ابتدا از یک سینه مرغ کامل برای چرخ کرده استفاده می کنیم. سینه مرغ مون رو خوب می شوریم و می ذاریم تا آب اضافی اون بره و خوب خشک بشه. حالا اون رو به خوبی چرخش می کنیم و خوب ریز می کنیم. گوشت مرغ چرخ کرده رو می ذاریم کنار تا بمونه. از هر گوشتی برای چرخکرده می تونید استفاده کنید هم می تونید از گوشت رون مرغ و هم از هر دو استفاده کنید کاملا اختیاری هست.
بادام ها رو داخل آسیاب می ریزیم و خوب اون ها رو آسیاب می کنیم تا کاملا پودری بشه. بعد اون ها رو می ذاریم کناری تا بمونه. اگر پودر بادوم دارید نیازی به استفاده از خود بادوم نیست و می تونید از خود پودر بادوم استفاده کنید.
ریحان و جعفری ها مون رو به خوبی پاک می کنیم و فقط از برگ های اون ها استفاده می کنیم و ساقه ها رو می ندازیم دور. خوب سبزی ها مون رو می شوریم و آب کش می کنیم و می ذاریم تا آب اون بره و خشک بشن. خشک که شدن حالا اون ها رو با چاقو خوب خورد و ریز می کنیم. هر کدوم از سبزی ها وقتی خورد شدن حدود دو قاشق غذا خوری برای داخل مواد مون نیاز داریم. داخل این کباب از سیر و پیاز استفاده نمی کنیم. ولی از پودر اون ها استفاده می کنیم. چون گوشت مرغ به خودی خود شل هست و و جود سیر و پیاز باعث نرم تر شدن گوشت میشه و باعث میشه که مواد وا بره.
پنیر موزارلا رو که قالبی هست خوب رنده می کنیم و می ذاریم تا بمونه. می تونید از پنیر موزارلای رنده شده هم استفاده کنید هیچ فرقی نداره.
مرحله دوم تهیه کباب مرغ پنیری:
گوشت مرغ چرخ کرده مون رو به یه کاسه مناسب انتقال می دیم پنیر موزارلای رنده شده رو بهش اضافه می کنیم. کمی نمک و فلفل قرمز و پودر سیر و پور پیاز رو بهش اضافه می کنیم. دو قاشق غذا خوری جعفری خرد شده و دو قاشق غذا خوری ریحان خورد شده رو بهش اضافه می کنیم. کمی پودر بادوم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ رو هم بهش اضافه می کنیم وخوب مواد مون رو با هم ترکیب می کنیم تا مواد خوب به خورد هم دیگه برن. اگر مواد مون کمی شل بود باز بهش پودر بادام اضافه می کنیم. اندازه یه قاشق غذا خوری روغن زیتون به ترکیب اضافه می کنیم و به خوبی همه رو ترکیب می کنیم. مواد مون رو به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می دیم.
علت این که مرغ رو داخل یخچال می ذاریم این هست که گوشت مرغ شله و خوب منسجم نمیشه ولی اگه سرد بشه خوب خودش رو جمع می کنه و کار باهاش راحت تر هست.
مرحله سوم تهیه کباب مرغ پنیری:
ابتدا یه ماهی تابه مناسب رو روی حرارت قرار می دیم و می ذاریم تا بمونه و به خوبی داغ بشه. خوب که داغ شد کمی روغن به ماهی تابه اضافه می کنیم و می ذاریم تا روغن مون به خوبی داغ بشه. بعد با استفاده از یه قاشق چرب از مواد مون بر می داریم و داخل ماهی تابه می ذاریم و بهش فرم می دیم و اجازه می دیم تا یک طرف کباب به خوبی سرخ بشه. اگر خوب سرخ بشه دیگه به ماهی تابه نمی چسبه و به راحتی ازش جدا میشه.
وقتی که یک طرف کباب ها مون به خوبی سرخ شد برش می گردونیم و طرف دیگه اون رو هم خوب سرخ می کنیم. بعد از داخل روغن در میاریم و اجازه می دیم تا روغن اضافی اون ها گرفته بشه. حالا این کباب های خوشمزه رو می تونیم با برنج یا با نون باگت یا با نون لواش سرو کنیم.
اگر اندازه تخم مرغ مون بزرگ باشه باعث میشه که مواد شل بشه و وا بره. اگر می خوایید احتمال وا رفتن کمتر بشه. از تخم مرغ کوچیک تر استفاده کنید و از گوشت سینه استفاده کنید.