3790

طرز تهیه کباب کوبیده و جوجه

مواد لازم:
پیاز: 6 عدد
تخم گشنیز: 2 قاشق چایخوری
میخک: 2 عدد
سینه مرغ: 750 گرم
آب لیموی تازه: 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز خشک: 2 عدد
فلفل قرمز: 2-1 عدد
سیر: 6 حبه
ریشه زنجبیل: حدود 2/5 سانتیمتر
دانه فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
روغن بادام زمینی: 2 قاشق سوپخوری
نارگیل رنده شده: 150 گرم
فلفل سیاه: به مقدار لازم


پیاز را رنده کرده و آب پیاز را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را با سیر، فلفل قرمز، زنجبیل، دانه گشنیز، دانل فلفل سیاه و میخک خوب با هم مخلوط کنید تا ادویه کباب یکدست و خوش طعم شود. برای اینکار می‌توانید مواد را در آسیاب ریخته و خوب نرم کنید. مخلوط ادویه را در یک حرارت متوسط داخل قابلمه به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شود و ادویه طعم مناسب را به خود بگیرد.
گوشت سینه مرغ رو چرخ کنید. بهتر است این کار را دو بار انجام دهید تا گوشت به خوبی نرم شود. بعد تهیه گوشت مرغ، ادویه‌ای که آماده کرده اید را با گوشت به خوبی مخلوط کنید و بعد آماده شدن مخلوط آن را به سیخ بکشید و بر روی حرارت مناسب کباب را به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزید تا خوب پخته شود. برای راحتی کار می‌توانید از باربکیو یا گریل جهت پخت استفاده کنید. کباب آماده شده را داغ داغ نوش جان کنید.

نکات:
- از آب پیازی که رنده کرده بودید هنگام سیخ کردن کباب استفاده کنید و به دستتان بزنید، اینکار طعم خوبی به کباب شما می‌دهد.
- آتش زیر کبابتان زیاد نباشه گوشت مرغ خیلی سریع خشک می‌شود و می‌سوزد، کم حرارت بودن آتش هم نتیجه تلاش شما را خراب خواهد کرد.
- در زمان کباب شدن مقداری کره را با قلمو روی کباب مرغ بزنید تا کباب خشک نشود و لذیذتر باشد.