طرز تهیه کباب کنجه لاری
مواد لازم:
گوشت فیله: یک کیلو
ماست پر چرب: ۲ لیوان
پیاز: یک عدد بزرگ
نمک، فلفل: به میزان لازم
گوجه فرنگی: ۴ عدد
فلفل دلمه ایی: یک عدد
مرحله اول تهیه کباب کنجه لاری :
ابتدا گوشت فیله مون رو بر میداریم و خوب میشوریم و میذاریم آبش بره. سپس گوشتها رو میذاریم رو تخته آشپزخانه و خردشون میکنیم. حالا یه کاسه برمیداریم و گوشتهایی که خرد کردیم رو میریزیم داخلش و میذاریم کنار. سپس میریم سراغ پیازمون. پیازمون رو برمیداریم و پوستشو میکنیم و میشوریمش و به صورت نگینی خردش میکنیم ولی کمی درشت تر از نگینی. بعد از اینکه پیازها رو خرد کردیم اونها رو هم میریزیم داخل کاسه ایی که گوشت رو ریخته بودیم توش و خوب با گوشتها مخلوط میکنیم که پیازها لا به لای گوشتها بره.
مرحله دوم تهیه کباب کنجه لاری :
حالا میریم سراغ فلفل دلمه ای. فلفل دلمه ایی رو که داریم رو هم میشوریم سپس ریز خردش میکنیم و اون رو هم به کاسه ی گوشت و پیازمون اضافه میکنیم و مجدد با هم مخلوطشون میکنیم و میذاریم بمونه.
در ادامه میریم سراغ ماست پر چربمون. ماست رو میریزیم تو یه کاسه و خوب همش میزنیم تا روان و یکدست بشه. سپس ماستمون رو هم به کاسه ایی که مخلوط گوشت و پیاز و فلفلمون هست اضافه میکنیم و در آخر هم نمک و فلفل رو هم میریزیم داخل مواد و با هم دیگه خوب مخلوط می کنیم و با دست کمی مخلوطمون رو ورز میدیم تا همه مواد به خورد هم برن و طعم بگیرن.
حالا روی کاسه مخلوط گوشتمون رو میپوشونیم با یه سلفون و برای بیست و چهار ساعت میذاریمش داخل یخچال تا مواد به خورد هم بره و گوشتمون ترد و نرم بشه. بعد از ۲۴ ساعت کاسه رو از یخچال در میاریم و میذاریم کنار تا یکم از سردیش بیفته. در ادامه سیخها رو بر میداریم و گوشتهامون رو سیخ میزنیم و میذاریم کنار تا منقلمون رو آماده کنیم.
مرحله سوم تهیه کباب کنجه لاری :
در اینجا میریم سراغ منقلمون و ذغالها رو آماده میکنیم. فقط یادتون باشه حتما ذغالها قبل از گذاشتن کباب ها رو منقل سرخ باش. چون اگر ذغالها سرخ کامل نباشه باعث میشن کبابمون بد طعم بشه و بوی ذغال بگیره. علاوه بر اینها ذغال خام برای سلامتی هم مضره و سرطان زا هستش. پس وقتی ذغالها سرخ شدن، گوشتها رو که سیخ کرده بودیم رو میذاریم روی منقل و شروع میکنیم به باد زدن کبابها. فقط حواستون باشه زمانی که کباب ها رو سیخ میزنید پیازها روی کباب باقی نمونه.
چون پیازها سریع روی منقل میسوزن و به گوشتمون میچسبن و باعث میشن کباب طعم سوختگی و بدی بگیره. فقط باید یادآور بشم که باید حواستون خیلی به کباب ها باشه و اونها رو هی این ور و اون ور کنید تا دو طرفش کامل سرخ بشه.
در این حین میریم سراغ گوجه فرنگی ها. اونها رو بر میداریم و خوب میشوریم. سپس گوجه ها رو از وسط به دو قسمت تقسیم میکنیم یا اینکه درسته سیخ میزنیم. اون هم بسته به میل و سلیقه خودتون هستش. تقریبا اواسط پخت کباب کنجه لاریمون بود گوجه فرنگی ها رو هم میذاریم رو آتیش و خوب باد میزنیم. برای ان اواسط یا اواخر پخت گوجه رو میذاریم چون گوجه زود میپزه و له میشه.
بعد از اینکه کباب ها دو طرفش کامل سرخ شد و آماده شدن سیخ های کباب را لای نون میذاریم و از سیخ میکشیم همراه با گوجه فرنگیهامون. دیگه کباب کنجه لاریمون آماده شده و میتونیم کبابمون رو با نان و یا همراه برنج و با سبزی خوردن مخصوصا ریحان تازه و ماست موسیر میل کنید. نوش جان.