3781

طرز تهیه کباب زردک

مواد لازم:
زردک: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
آرد نخود چی: به میزان لازم
شکر: ۱/۴ لیوان
آب: ۱/۴ لیوان
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه: به مقدار لازم
سیب زمینی، هویج، نخودفرنگی: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه کباب زردک:
ابتدا زردکهارو با رنده ریز رنده میکنیم و یه کاسه برمیداریم زردک ها رو میریزیم داخلش وگوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم بهش. نمک و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم و بعد با هم مخلوط میکنیم و ورزش میدیم. آرد نخودچی رو کم کم به مخلوط گوشت اضافه میکنیم تا مایه کبابمون سفت نشه. سپس از مواد مخلوط شدمون به اندازه یه گردو برمیداریم و با دست فرم میدیم. لازم به ذکر است اگه مایه کباب قوام کافی رو بدست نیاورد میتونید یه دونه تخم مرغ به مایه اضافه کنیم.
یه تابه برمیداریم و رو حرارت میذاریم و مقداری روغن میریزیم تا داغ شه بعد کباب های فرم داده شده رو داخل روغن سرخ میکنیم.

 

مرحله دوم تهیه کباب زردک:
در مرحله بعد شکر و آب رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و شکر حل بشه بعد از کمی جوشیدن شهد، زعفران رو را با آن مخلوط میکنیم. اگر هم بخواهیم شهدمون ملس باشه میتونیم ۲ قاشق غذا خوری سرکه به شهد اضافه کنیم. سپس کباب های سرخ شده رو کف تابه میچینیم و شهد رو روی کباب ها میریزیم و به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه میذاریم روی حرارت تا شهد ها به خورد کباب بره و بعد مطابق میل برای سرو کنار کباب از سبزیجات استفاده میکنیم. هم میتونیم از پوره سیب زمینی هم سیب زمینی کبابی یا سیب زمینی پخته که طعم دار کردیم استفاده کنیم و لوبیا یا نخود فرنگی یا هویج رو میتونیم طعم دار کنیم و بپزیم یا کبابی کنیم و کنارش سرو کنیم. با گذشت ۴۰ دقیقه کبابمون آماده شده و با سبزیجات که آماده کردیم میزاریم کنارش و سرو میکنیم .