3778

طرز تهیه کباب دو رنگ

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: 2 عدد
نمک فلفل زردچوبه: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
سینه مرغ: 300 گرم
تخم مرغ: یک عدد
گوجه فرنگی: 5 عدد


کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ما ایرانی هاست که چون غذای خوشمزه و نسبتا راحتی در پخت است زمانی که عجله داریم و وقت کافی برای آشپزی و پختن خورشت و غذاهای خاص رو نداریم، گزینه مناسبی است. اما همین کباب را می توان برای اینکه از شکل تکراری کباب دیگی خارج شود و یک شکل جدید و هیجان انگیز را وارد سفره ما کند به روش جدید و به صورت دو رنگ و با ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوسفند چرخ کرده درست کرد.
با تهیه کباب دورنگ می توانید آن را برای مهمانی ها نیز استفاده کنید چون این کباب از نظر شکل ظاهری نیز بسیار زیبا و چشم نواز و خوش رنگ است. در اینجا طرز تهیه کباب دورنگ را با گوشت مرغ چرخ کرده و گوشت گوسفند چرخ کرده برایتان می نویسم. امیدوارم آن را در منزل تهیه کنید و از آن برای ناهار و همراه با برنج استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.


مرحله اول تهیه کباب دو رنگ:
ابتدا و در شروع 1 عدد پیاز را می شوریم و پوست می کنیم. سپس آن را با رنده به صورت خیلی ریز رنده می کنیم. آب پیاز را کاملا می گیریم و دور می ریزیم. چون پیاز اگر آب داشته باشد کباب ما وا می رود.

 

مرحله دوم تهیه کباب دو رنگ:
سپس در این مرحله 300 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله را به پیاز رنده شده مرحله اول اضافه می کنیم و گوشت را با آن ورز می دهیم تا خوب مخلوط شود. سپس نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه را به مواد اضافه می کنیم و مجددا به مدت 5 دقیقه آن را ورز می دهیم تا حالت چسبنده پیدا کند و سپس یک عدد تخم مرغ را می شکنیم و آن را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و گوشت را ورز می دهیم و آن را کنار می گذاریم و سپس سراغ مرغها می رویم.

 

مرحله سوم تهیه کباب دو رنگ:
سپس در ادامه یک عدد پیاز دیگر را نیز با آب می شوریم و با چاقو پوست می کنیم. سپس آن را با رنده به صورت خیلی ریز رنده می کنیم. آب پیاز را کاملا می گیریم و دور می ریزیم.


مرحله چهارم تهیه کباب دو رنگ:
در این مرحله 300 گرم گوشت مرغ را می شوریم و با چرخ گوشت آن را چرخ می کنیم و یا از سینه مرغ چرخ کرده آماده استفاده می کنیم و گوشت چرخ کرده مرغ را به پیاز رنده شده مرحله سوم اضافه می کنیم و گوشت مرغ را با آن ورز می دهیم تا خوب مخلوط شود. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه می کنیم و مجددا به مدت 5 دقیقه آن را ورز می دهیم تا حالت چسبنده پیدا کند.

 

مرحله پنجم تهیه کباب دو رنگ:
سپس در این مرحله کف تابه دو طرفه را در ذهن خود به 4 قسمت عمودی تقسیم می کنیم و آن را با روغن مایع چرب می کنیم و یک ردیف گوشت ورز داده کف تابه می گذاریم و یک ردیف مرغ و دوباره یک ردیف گوشت و کنار آن یک ردیف مرغ می گذاریم (یکی در میان گوشت و مرغ را در تابه می ریزیم) حتما توجه شود باید دیواره های مرغ و گوشت به هم کاملا بچسبند تا کباب ما به هم پیوسته شود.


مرحله ششم تهیه کباب دو رنگ:
سپس در این مرحله تابه را روی گاز می گذاریم و زیر گاز را روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم کبابها بپزند(تابه را حین پخت پشت و رو می کنیم تا هر دو طرف کبابها بپزند) وقتی کباب نیم پز شد و هنوز کاملا سرخ نشده بود سراغ گوجه فرنگی ها می رویم و در حین پخت گوجه فرنگی ها را می شوریم و با چاقو آنها را نصف می کنیم و به تابه کبابها اضافه می کنیم. آب گوجه فرنگی سبب می شود تا کباب ما نرم شود و سفت نباشد.


مرحله هفتم تهیه کباب دو رنگ:
سپس در این مرحله کبابها را به صورت افقی برش می زنیم و مجددا در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم کباب ها کنار گوجه ها بپزند. وقتی کباب بخت، آن را در ظرف مناسب می ریزیم و برای ناهار با برنج میل می کنیم.