3776

طرز تهیه کباب داخل سینی ( تپسی کباب ) ترکی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 2 حبه
فلفل سبز: 2 عدد
فلفل قرمز: 2 عدد
جعفری: مقدار کافی
نمک فلفل زردجوبه: مقدار کافی
پاپریکا: مقدار کافی
پنیر پیتزا: 300 گرم
اب: نصف لیوان
سس گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: 6 عدد
روغن مایع: مقدار کافی
پودر سیر: مقدار کافی
فلفل کاپیا سبز: 3 عدد


یکی از غذاهای خوشمزه ترکی که به شکل یک کباب دو لایه است و داخل آن و بین دولایه کباب پنیر پیتزا ریخته می شود و روی آن را سس ربی می ریزند و داخل فر پخته می شود، کباب داخل سینی و یا کباب تپسی و یا کباب دیسی است. این کباب بسیار خوشمزه بوده و طرز تهیه آن خیلی راحت است و برای ناهار در ترکیه خیلی استفاده می شود. این غذا در زمانی کم آماده شده و برای زمانی که عجله دارید بسیار مناسب است.

مرحله اول تهیه کباب داخل سینی (تپسی کباب) ترکی:
ابتدا و برای شروع کار سراغ آماده کردن کباب می رویم و برای این منظور، یک عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم. سپس پیاز را رنده می کنیم و داخل یک ظرف می ریزیم و آب پیاز را دور می ریزیم.

 

مرحله دوم تهیه کباب داخل سینی (تپسی کباب) ترکی:
سپس 2 عدد فلفل سبز و 2 عدد فلفل قرمز را شسته و آنها را به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.  ۲ حبه سیر را نیز با سیر خرد کن له می کنیم. سپس همه مواد شامل گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده و سیر له شده و مقدار جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر پاپریکا را داخل یک ظرف می ریزیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا یکدست شوند. اکنون خمیر کباب ما اماده است.


مرحله سوم تهیه کباب داخل سینی (تپسی کباب) ترکی:
در ادامه کار، یک تابه گود و نچسب را برداشته و نصف مواد گوشتی کباب را که در مرحله قبل درست کردیم، کف قابلمه می گذاریم و روی آن را 300 گرم پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم و پنیر را روی تمام سطح کباب پخش می کنیم.

 

مرحله چهارم تهیه کباب داخل سینی (تپسی کباب) ترکی:
در ادامه نصف دیگر مایه کباب را روی پنیر پیتزا می گذاریم و آن را روی سطح پنیر پخش می کنیم.


مرحله پنجم تهیه کباب داخل سینی (تپسی کباب) ترکی:
سپس سس غذا را درست می کنیم و برای این منظور داخل یک تابه کمی روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و رب را در تابه تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ رب باز شود. سپس 3 عدد گوجه فرنگی را شسته و آنها را رنده می کنیم و داخل تابه می ریزیم تا سس و بقیه مواد ما مخلوط شوند. سپس نصف لیوان آب را داخل تابه می ریزیم و مقداری کافی نمک و فلفل و پودر سیر برای مزه دار شدن داخل تابه می ریزیم و منتظر می شویم تا مواد ما داخل تابه بجوشد و کمی غلیظ شود. اکنون سس ربی ما آماده است.

 

مرحله ششم تهیه کباب داخل سینی (تپسی کباب) ترکی:
در ادامه از سس تهیه شده در مرحله قبل روی کباب می ریزیم و روی آن را دور تا دور مقداری گوجه فرنگی خرد شده و 3 عدد فلفل کاپیای سبز خرد شده می گذاریم. سپس تابه را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد برای 25 دقیقه می گذاریم تا بپزد و 3 دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی غذا و فلفل ها و گوجه ها نیز بپزند.

 

مرحله هفتم تهیه کباب داخل سینی (تپسی کباب) ترکی:
وقتی غذا پخت آن را از فر بیرون می آوریم و اکنون کباب داخل سینی ما و یا بعبارتی تپسی کباب ما آماده است. آن را در ظرف مناسبی می ریزیم و برای ناهار همراه با برنج و یا برای شام همراه با نان و مخلفاتی مانند سبزی خوردن و زیتون پرورده و سالاد شیرازی و ... میل می کنیم. نوش جان
امیدوارم از دستور تهیه این غذای جدید ترکی خوشتان آمده باشد و اعن را در منزل درست کنید.