3773

طرز تهیه کباب چنجه با سس مخصوص

مواد لازم:
گوشت حاشی: 500 گرم
سس سویا: یک پیمانه
روغن کنجد: یک دوم پیمانه
روغن آفتابگردان: یک دوم پیمانه
کنجد: یک دوم پیمانه
زنجبیل تازه: یک قاشق غذاخوری سرپر
پیاز: به مقدار لازم


این دستور پخت کباب یه کم خاصه وگرنه کباب و کباب کردن رو همه ما ایرونی ها بلدیم. این کباب رو بهتره با گوشت حاشی(شتر) یا گوسفند بپزید ولی بعضی ها گوشت گوساله رو ترجیح میدن. به هر حال مهم اینه که یک کباب خوشمزه و خوش پخت داشته باشیم.


مرحله اول تهیه کباب چنجه:
گوشت رو بشورید و خشک کنید.اون رو به تیکه های مکعبی یکنواخت برش بدید و در یک پاکت زیپ دار یا ظرف بریزید. هر چقدر که تیکه ها رو دقیق تر و هم اندازه تر برش بدید هم به زیبایی کباب کمک کردید و هم به پخت یکنواخت تر و بهترش.

مرحله دوم تهیه کباب چنجه:
در ظرفی سس سویا بریزید. بهش روغن کنجد و روغن افتابگردان اضافه کنید. سیرها رو له کنید و زنجبیل رو رنده کنید. سپس به سویا سس اضافه کنید. در آخر دانه های کنجد رو هم به ترکیب اضافه کنید.

 

مرحله سوم تهیه کباب چنجه:
سس مخصوص رو داخل پاکت گوشت ها بریزید. درشو ببندید و مخلوط کنید. بذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه مزه دار شه. حالا یک پیاز رو به تکه های بزرگ برش بدید. گوشت ها رو به سیخ بکشید. لا به لای گوشت ها پیاز بذارید. حالا وقتشه گوشت ها رو کباب کنید. در آخر میتونید کباب رو با دونه های کنجد و پیازچه خرده شده تزیین کنید. این کباب هم با نون و هم در کنار چلو فوق العاده دلچسب و خوشمزه ست. مخصوصا برای مهمونی ها و دورهمی ها عالیه و تحسین مهمون ها رو بدنبال داره. طعم بی نظیر سس سویا و سیر رو هرگز فراموش نخواهید کرد. نوش جان.