3767

طرز تهیه کباب ترش گیلان

مواد لازم:
گوشت گوسفندی: 500 گرم
مغز گردو: 200 گرم
رب انار: 4 قاشق
پیاز: 2 عدد
سیر: 3 حبه
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
نعناع: 4 قاشق


در داخل یک کاسه مناسب روغن، پیاز و سیر از قبل رنده شده را بریزید. سبزیجات شسته شده را که به صورت ریز خرد کرده اید را به همراه گردوی پودر شده را اضافه کنید. سپس فلفل و رب انار را بریزید. بعد از مخلوط کردن مواد ریخته شده، گوشتی را که درشت و یک اندازه خرد کرده اید را به مواد درون کاسه اضافه کنید. توجه کنید که نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب شما سفت نشود.
روی کاسه حاوی مواد کباب را بپوشانید و بگذارید به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بماند تا طعم مواد افزوده شده جذب گوشت شود. پس از مدت زمان گفته شده گوشت ها را با فاصله یکسان به اندازه یک بند انگشت به سیخ بکشید. (فاصله بین گوشتها برای پخت بهتر کبابها تاثیر گذار است)
سیخ ها را بر روی کباب پز یا آتش قرار دهید و زمانی که کباب ها کمی پخته شدند رویشان نمک بپاشید تا ترد بماند (بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی آتش ذغال است).
کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و می توانید به همراه برنج زعفرانی یا نان سنگک و کباب گوجه در کنار خانواده سرو کنید.