3766

طرز تهیه کباب ترش

مواد لازم:
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
گردو: 8 عدد
پیاز: یک عدد متوسط
سیر: یک حبه
روغن زیتون: سه قاشق
نمک و فلفل: به مقدارلازم
فلفل سبز تند: برای تزئین
ترخون، مرزه وجعفری: به مقدار لازم
رب انار: یک فنجان
گوجه فرنگی: به مقدار لازم

مرحله ی اول تهیه کباب ترش:
ابتدا گوشت ها را کبابی خرد کنید. (به سلیقه شخصی خودتون برمیگرده که کباب هاتون بزرگ باشه یا کوچک) پیاز ها را خلال خلال و بزرگ خرد کنید. گردو ها را شکسته و چرخشان کنید. سیر را هم ریز ریز خرد کنید. سبزیجات معطری که از قبل پاک کرده و شسته اید را ریز خرد کنید.

 

مرحله ی دوم تهیه کباب ترش:
ظرف بزرگ و گودی بردارید رب انار، گردو چرخ شده، سبزیجات معطر، روغن زیتون، سیر، پیاز و فلفل را داخل آن ریخته و خوب به هم بزنید تا مخلوط شوند.  سپس گوشت ها را در آن ظرف بگذارید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 2 الی 3ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

مرحله ی سوم تهیه کباب ترش:
گوشت ها را از یخچال خارج کنید.گوشت ها را به سیخ بزنید. گوجه را سیخ بگیرید (میتوانید گوجه ها را نصف کرده و یا بدون برش به سیخ بزنید). فلفل ها را نیز به سیخ بزنید. سیخ ها را روی منقل بچینید. در اواسط پخت نمک را روی سیخ ها بپاشید. چند دقیقه یکبار سیخ ها را زیر و رو کنید تا کباب ها نسوزد.

کباب ترش ما آماده شد. یه پلوی خوشمزه هم آماده کنید و درکنار این کباب نوش جان کنید.
برای دورچین این غذا معمولا از باقلا (باقالی) و همچنین زیتون پرورده استفاده میشه که بازهم بسته به سلیقه خودتون میتونین دورچین بچینید.
امیدوارم که خوشتون اومده باشه.