طرز تهیه کباب تابه ای با لپه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
لپه: 150 گرم
آرد نخودچی: دو قاشق سوپخوری
روغن مایع: 100 گرم
تخم مرغ: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
مرزه: 80گرم
ابتدا در قابلمه مقداری آب ریخته و لپه ها را درآن بریزید و درب آن را ببندید تا بپزد. بعد از اینکه لپه ها پخته شد اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه کنید. خوب با یکدیگر مخلوط نمایید. حال نوبت اضافه کردن آرد نخودچی، تخم مرغ، ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه میباشد. همه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید بهتر است در این مرحله مواد را با دست ورز دهید. حال آنها را درون چرخ گوشت ریخته و چرخ نمایید تا گوشت و لپه به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. در این مرحله مرزه را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
دست خود را کمی چرب کنید. از این ترکیب به اندازه یک نارنگی جدا کرده و آن را گرد نمایید و سپس بر روی دست صاف کنید و به شکل کباب یا شامی در آورید. سپس درون تابه ای که روغن ریخته اید به خوبی برشته و در روغن داغ سرخ کنید.