3758

طرز تهیه کباب تابه ای با لپه

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
لپه: 150 گرم
آرد نخودچی: دو قاشق سوپخوری
روغن مایع: 100 گرم
تخم مرغ: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
مرزه: 80گرم


ابتدا در قابلمه­ مقداری آب ریخته و لپه ­ها را درآن بریزید و درب آن را ببندید تا بپزد. بعد از این­که لپه ­ها پخته شد اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به آن ­ها اضافه کنید. خوب با یکدیگر مخلوط نمایید. حال نوبت اضافه کردن آرد نخودچی، تخم ­مرغ، ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه می­باشد. همه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید بهتر است در این مرحله مواد را با دست ورز دهید. حال آن­ها را درون چرخ گوشت ریخته و چرخ نمایید تا گوشت­ و لپه به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. در این مرحله مرزه را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
دست خود را کمی چرب کنید. از این ترکیب به اندازه یک نارنگی جدا کرده و آن را گرد نمایید و سپس بر روی دست صاف کنید و به شکل کباب یا شامی در آورید. سپس درون تابه ای که روغن ریخته ­اید به خوبی برشته و در روغن داغ سرخ کنید.