طرز تهیه کباب ازمیری
مواد لازم:
برنج: یک پیمانه
ترخون: یک قاشق مرباخوری
مرزه: یک قاشق مرباخوری
پیاز: یک عدد
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده: 200تا 250گرم
مرحله اول تهیه کباب ازمیری:
برنجتون رو بشورید و با مقداری نمک و زردچوبه بذارید بپزه تا برنج شما حالت نرم و شفتگی به خودش بگیره. بعد از اینکه برنج پخت و آماده شد بزارید تا برنج شما یخ بشه.
مرحله دوم تهیه کباب ازمیری:
بعد از اینکه برنج شما یخ شد پیاز را با برنج چرخ کنید تا پوره شود. یا میتونید پیاز رو رنده کنید و با برنج با گوشتکوب برقی یا دستی خوب له کنید تا پوره و له شود.
مرحله سوم تهیه کباب ازمیری:
گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید . سپس ترخون و مرزه و نمک و زردچوبه و آویشن را به مواد اضاف کنید و همچنان ورز دهید تا مواد یک دست شود.
مرحله چهارم تهیه کباب ازمیری:
میتونید مواد رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خوش طعم تر شود و یا اینکه همان لحظه استفاده کنید. مقداری از مواد را برداشته و با دست به شکل سوسیس یا هر شکلی که دوس دارید( گردوهای نسبتا بزرگ) آماده کنید. در ظرفی که میخواد غذا را سرخ کنید مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن شما داغ شود. سپس گردالی های خود را در روغن با شعله کم سرخ کنید . اجازه دهید با شعله کم گردالی های شما خوب مغز پخت شود. سپس گردالی ها را روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
کباب شما آماده است .نوش جان .
نکته: شما میتونید بعد از سرخ کردن گردالی هاتون اونا رو درون پودر سوخاری و سیخ چوبی گذاشته ومجددا سرخ کنید و میل کنید.