3722

طرز تهیه کاری گوشت گاو با ماست و شیر

مواد لازم:
گوشت گاو: یک کیلو گرم
ماست: به میزان لازم
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
سس فلفل: یک قاشق غذا خوری
گرام ماسالا: یکقاشق چایخوری
هل: 1/2 قاشق چایخوری
سیر: 2 حبه
پیاز: 2 عدد
روغن زیتون: 1/4 پیمانه
پاستای مارپیچ: 400 گرم
زیره: یک قاشق چایخوری
گشنیز: 2 قاشق غذا خوری
خیار: 2 عدد
شکر: 3 قاشق غذا خوری
آب: یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین: 2 قاشق مربا خوری
خامه: 50 گرم
شیر: 50 گرم
تخم گشنیز: به میزان لازم


برای تهیه کاری گوشت گاو، بهتر است از گوشت سردست استفاده کنید. دقت داشته باشید استفاده از گرام ماسالا و کرم نارگیل باعث خاص شدن طعم این غذا میشود، بنابراین سعی کنید مقدار آنها را دقیقا عین دستور غذا اضافه کنید. مقدار کلی کرم نارگیل در این غذا باید 150 گرم باشد.
ابتدا گوشت را به تکه های ریز تبدیل کنید و با روغن زیتون و پیاز تفت دهید تا نرم شود. بعد 2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه ی خرد شده را به همراه سیر رنده شده، هل آسیاب شده، ماست، 150 گرم کرم نارگیل، یک قاشق غذاخوری شکر و یک پیمانه آب درون ماهی تابه بریزید و به مدت 60 دقیقه تا زمانی که گوشت خوب نرم شود، خوراک را بپزید. زمانی که مخلوط اندکی غلیظ شد، آن را با حرارات ملایم بجوشانید. سپس آبلیمو را با آن مخلوط نمائید و حرارت را خاموش کنید اما درب ظرف را ببندید، بگذارید 5 دقیقه به همان وضعیت بماند. خوراک کاری آماده است.
حالا باید پاستا را آماده کنید. برای این کار، پاستای مارپیچی را در ظرفی از آب جوش بدون گذاشتن درپوش بپزید. پس از آنکه اندکی نرم شد، آن را آبکشی نمائید. یک عدد خیار سبز کوچک را حلقه حلقه کنید. پاستا را با دانه های زیره، تخم گشنیز و حلقه های خیار مخلوط نمائید و آن را با خوراک کاری سرو نمائید.
خوراک کاری را می­توانید یک روز جلوتر هم تهیه نمائید اما روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید. این خوراک را حتی می­توان فریز کرد. برای پختن پاستا می­توانید از مایکروویو هم استفاده کنید.