طرز تهیه کاپ کیک ولنتاین گل رز
مواد لازم:
آرد: 1-2/3 فنجان یا 213 گرم
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
خامه ترش: 1/2 فنجان یا 115 گرم
کره: 3/4 فنجان یا 170 گرم
شکر: 1 پیمانه یا 200 گرم
جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
شیر: 1/2 فنجان
سفیده تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: 1/2 قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی: صورتی کمی
تمشک: 170 گرم
مرحله اول کاپ کیک ولنتاین گل رز
برای سس تمشک / 170 گرم تمشک ، 12 گرم یا 1 قاشق غذاخوری شکر و آب یک لیمو گرفته شده را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. تمشک ها را با پشت قاشق خرد کنید و بجوشانید تا یک سوم یا بیشتر کم شود و ترکیب را با استفاده از یک الک در یک کاسه بریزید و با یک لیسک یا قاشق آن را صاف کنید تا تمام آب تمشک توی کاسه بریزید و سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.
مرحله دوم کاپ کیک ولنتاین گل رز
شما برای 18 کاپ کیک به این مواد نیاز دارید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. 18 کاسه کاغذی را در قالب کاپ کیک قرار دهید. مواد خشک شامل 213 گرم آرد همه منظوره با 1/4 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین و 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 1/2 فنجان شکر را در یک کاسه الک کنید و کاملا با هم مخلوط کنید. بعد در یک کاسه جدا 170 گرم کره بدون نمک ذوب شده و 1/2 فنجان خامه ترش و 1/2 فنجان شیر کامل و3 عدد سفیده تخم مرغ به دمای اتاق رسیده و 1/2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل و رنده شده پوست یک لیمو و 1/2 لیمو آب گرفته شده را بریزید
مرحله سوم کاپ کیک ولنتاین گل رز
خوب با هم بزنید تا همه چیز یکدست و صاف شود و بعد چند قطره رنگ خوراکی را هم اضافه و مخلوط کنید تا رنگ صورتی ملایم به دست آید. در این مرحله هر دو مواد خشک و مواد مرطوب را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. با یک قاشق بستنی 2/3 هر کاسه کاپ کیک را با خمیر پر کرده و بعد به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و آماده شود و برای اطمینان از پخت کامل میتوانید یک خلال را در مرکز کیک زده و اگر از خمیر به آن نچسبیده بود کیک ها آماده شده و سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله سوم کاپ کیک ولنتاین گل رز
برای باترکریم سوئیسی / 5 عد سفیده تخم مرغ، 300 گرم یا 1-1/2 فنجان شکر و کمی نمک را در یک کاسه شیشه ای بریزید. کاسه را روی بخار آب در حال جوش قرار داده و مطمئن شوید که کاسه با آب تماس نداشته باشد.مرتب هم می زنیم تا مخلوط به دمای داخلی 160 درجه برسد یا تا زمانی که شکر حل شود.بعد از روی بخار برداشته و با همزن کاملا هم زده تا لطیف شود. وقتیکه بدمای اتاق رسید ، 2 فنجان یا 454 گرم کره بدون نمک را هر بار 1 قاشق غذاخوری اضافه کنید. صبر کنید تا هر قطعه قبل از اضافه کردن قطعه بعدی ترکیب شود. 1 قاشق چایخوری آب یا اسانس پرتقال یا عصاره وانیل را اضافه کنید.هر بار یک قاشق غذاخوری از سس تمشک را با اضافه هم بزنید تا طعم و رنگ دلخواه به دست آید.
مرحله چهارم کاپ کیک ولنتاین گل رز
برای مونتاژ/ برای طرح گل رز با باترکریم گل رز در واقع زمانی که کمی تمرین کنید بسیار ساده است! اول کمی از باترکریم را روی کاپ کیک ها پخش یا پهن کرده و بعد کمی از آن را مانند یک حبه به عنوان پایه کیک خود پخش کنید.(تصویر 16) بعد باترکرم صورتی ملایم را در یک کیسه قنادی با نوک 125 برای گلبرگ ها استفاده کردم و مطمئن شدم که با ایجاد یک پایه مخروطی مانند از کرم کره شروع کردم تا گل را روی آن بسازم. ساخت آن مخروط باعث ایجاد ارتفاع در مرکز گل برای ظاهر واقعی تر می شود. با یک مارپیچ در مرکز شروع کنید و سپس برای گلبرگ ها کمان های کوچکی ایجاد کنید که با تکمیل گل بزرگتر می شوند.