طرز تهیه کاپ کیک های خرگوش بانی بات
مواد لازم:
کره: 228 گرم
شکر: 463 گرم
شیر: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری
فوندانت: 3 فنجان
رنگ خوراکی: 3 قطره سبز
مرحله اول تهیه کاپ کیک های خرگوش بانی بات
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. 12 عدد کاغذهای کاپ کیک را در قالب 12 تایی کاپ کیک قرار دهید. در یک کاسه بزرگ، مواد خشک را شامل 1-2/3 فنجان یا 213 گرم آرد همه منظوره ، 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین ، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 1 پیمانه 228 گرم شکر را با هم الک کنید تا کاملا مخلوط شوند. در کاسه ای دیگر، مواد خیس را 3 عدد تخم مرغ را با 3 قاشق چایخوری عصاره وانیل ، 1/2 فنجان یا 133 گرم خامه ترش و 1/2 فنجان ،113 گرم شیر کامل با 3/4 فنجان ،176 گرم کره بدون نمک به دمای اتاق رسیده را با یک همزن برقی زده تا خوب با هم یکدست و ترکیب شوند. (خمیر کلوخه می شود! نگران نباشید!) در این مرحله مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه و خوب با هم مخلوط کرده تا ترکیب شوند.وقتیکه خمیر صاف و یکدست شد آن را برای ریختن توی قالب ها آماده کنید. خمیر را به طور مساوی در 3/4 از کاغذهای کاپ کیک را پر کنید. بعد قالب را در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود آن را بپزید.
مرحله دوم تهیه کاپ کیک های خرگوش بانی بات
در یک همزن ایستاده مجهز به ضمیمه پدال،یا با همزن دستی برای باتر کریم شما به 228 گرم کره به دمای اتاق رسیده را در کاسه بریزید و بعد 463 گرم شکر قنادی را هم اضافه کرده تا خامه ایی و فرم دار و پفکی شود. 3 قطره رنگ خوراکی سبز ، 2 قاشق غذاخوری شیر کامل ، 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را هم به کره ترکیب شده اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه برسد. سپس مقداری از باترکریم را در یک کاسه ذخیره کنید. بقیه باتر کریم را به یک کیسه قنادی با ماسوره نوک چمن کوچک منتقل کنید.
مرحله سوم تهیه کاپ کیک های خرگوش بانی بات
شما برای 12 کاپ کیک به 12 بدن و 12 دم خرگوش و 24 کف پای سفید و 24 دایره صورتی و 72 عدد دایره کوچک صورتی نیاز دارید .پس اول قسمت های سفید خرگوش را آماده کنید. برای عدد 12 دم خرگوش اول شما از خمیر فوندانت سفید برداشته و بعد فوندانت را به شکل توپ های کوچک در دست گرد کرده و بعد خیس کنید و در شکر بغلتانید. مقداری از خمیر سفید فوندانت را در یک لیوان گرد یا کاسه کوچک فشار دهید تا بدن خرگوش شکل بگیرد.(تصویر 7) و از خمیر فوندانت سفید دو تکه خمیر را برداشته و بشکل بیضی آن را پهن کنید که کف پای خرگوش را شکل میدهد و بعد رنگ صورتی را با خمیر فوندانت سفید ترکیب کرده و روی سطح کار پهن کنید و با یک ماسوره ساده از دهانه بزرگ آن 24 دایره و از قسمت کوچک و پایین ماسوره طبق 72 دایره کوچک را قالب بزنید( تصویر شماره 6 ).
مرحله چهارم تهیه کاپ کیک های خرگوش بانی بات
بعد 6 دایره کوچک صورتی و 2 دایره کوچک صورتی را روی یک خمیر سفید با کمی آب بچسبانید( تصویر 8 و 9) و بعد از اینکار کف پا را کمی با آب مرطوب و سر جای خود در انتهای به بدن اضافه کنید و کمی یا انگشت روی آن را فشار داده تا بشکل بیضی فرم دار شده و به انتهای بدن بچسبد.یک کمی خمیر فوندانت سفید را گرد کرده و در آب و سپس در شکر سفید بغلتانید و روی بدن برای دم بچسبانید. شما برای هر کاپ کیک 1 بدن خرگوش نیاز دارید.
مرحله پنجم تهیه کاپ کیک های خرگوش بانی بات
یک لایه کره خامه ای سبز رنگ را با یک کفگیر کوچک به کاپ کیک اضافه کنید.( تصویر 10) این بستر چمن خواهد بود. سپس با کره خامه ایی سبز رنگ توی کیسه قنادی با استفاده از نوک 233 دور لبه کیک را چمن کاری کنید و با نوک چمن پر کنید( تصویر 11 ). وقتی که کار چمن کاری کاپ کیک ها تمام شد . بدن های خرگوش ها را که با فوندانت سفید آماده کردید را در وسط کاپ کیک ها قرار دهید بطوریکه پشت خرگوش را شکل بدهد. شما 12 کاپ کیک عالی و زیبای خوراکی دارید که برای کودکان خوردن بسیار لذتبخش خواهد بود . شما با سلیقه خود میتوانید از رنگ های خوراکی دلخواه استفاده کنید و خرگوش های رنگی زیبا را خلق کنید و کاپ کیک های خود را در این فنجانی پاکتی زیبا با رنگ های مختلف قرار دهید و پذیرایی را شروع کنید.