طرز تهیه کاپ کیک جوجه ایستر
مواد لازم:
آرد: ۱-۲/۳ فنجان یا 215 گرم
شکر: 1 لیوان یا 200 گرم
جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری
کره: 3/4 پیمانه یا 170 گرم
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
خامه ترش: 1/2 فنجان یا 120 میلی لیتر
سفیده تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: 1 قاشق غذاخوری
شیر: 1/2 پیمانه یا 120 میلی لیتر
شکلات: 1 فنجان یا 175 گرم
مرحله اول تهیه کاپ کیک جوجه ایستر
در ابتدا شما باید تمام مواد را آماده و از یخچال خارج کنید و روی پیشخوان قرار داده تا به دمای محیط برسد و بعد بدرستی آن را اندازه گیری کنید. اول آرد همه منظوره را با یک قاشق توی فنجان بریزید و بعد با دسته قاشق روی آرد را صاف کرده و یا آن را با ترازو اندازه گیری کنید.بعد جوش شیرین و بیکینگ پودر و نوک چاقو و یا بین دو نوک انگشتان نمک را به آرد اضافه و با هم در یک کاسه الک کنید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. توی قالب 12 عدد کاپ کیک کاسه های کاغذی را قرار دهید.شکر و کره ، سه عدد سفیده تخم مرغ و عصاره وانیل و خامه ترش وکمی رنده شده پوست لیمو و شیر را در یک کاسه خوب با هم ترکیب کنید تا صاف و یکدست شود . سپس به آرامی مخلوط خشک را به آن اضافه کنید و آن را هم زده تا همه چیز یکدست شد، خمیر را در قالب کاغذی کاپ کیک بریزید و حدود 15 دقیقه در فر گذاشته تا کیک ها پخته شود.
مرحله دوم تهیه کاپ کیک جوجه ایستر
برای کرم باتر کریم در این مرحله در یک کاسه همزن برقی ، 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر خامه غلیظ و 225 گرم کره را خامه بزنید تا سبک و پفکی شود سپس 66 گرم یا 6 فنجان شکر قنادی را در حین هم زدن به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا تا یکدست شود و نوک چاقو نمک را هم اضافه و همینطور یک قاشق چایخوری عصاره وانیل را هم اضافه و هم بزنید. بعد 1/4 از ترکیب کره را در یک کاسه جدا کرده و یک فنجان یا 175 گرم شکلات چیپسی نیمه شیرین را هم بطریق بن ماری یا روی بخار آبجوش گذاشته و آب کنیدو هم زده تا یکدست و به دمای اتاق را هم بزنید. ( یا میتوانید از یک قاشق پودر شکلات یا کاکائو استفاده کنید) باقیمانده باترکرم را با کمی رنگ سبز خوراکی ترکیب کرده تا رنگ چمن دلخواه را بشما بدهد و بعد هر دو رنگ را توی کیسه قنادی جدا با ماسوره شماره 133 بریزید.
مرحله سوم تهیه کاپ کیک جوجه ایستر
برای جوجه ها شما به 2 فنجان خمیر فوندانت و 1 قاشق چایخوری اسپریک تیره احتیاج دارید و بعد 2 قطره رنگ خوراکی نارنجی را به حدود 2 قاشق غذاخوری فوندانت اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط شود، (تصویر 5 ) ورز دهید، به ضخامت 1/8 اینچ یا 375 میلیمتر پهن کنید ، (تصویر 6 ) و به صورت نوارهای های کوچک برش دهید .( تصویر 7 ). سپس هریک از این نوارها را به آرامی یک خط را در انتهای کوتاه الماس قرار دهید و تا یک زاویه قائمه تا کنید. (تصویر 8) سپس 8 قطره رنگ خوراکی زرد را به حدود 1-3/4 فنجان فوندانت اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط شود هم بزنید. حدود یک قاشق چایخوری فوندانت زرد را بردارید و به شکل کروی در دست گرد کنید. دو اسپریک تیره برای چشم ها به سر اضافه کنید سپس منقار را اضافه کنید. میتوانید مقدار کمی آب را روی هر ناحیهای که نمیچسبد ، بمالید. برای چمن هم با استفاده از کره سبز و نوک 133 لوله روی کاپ کیک ها مانند( تصویر 10 ) تزیین کنید . با استفاده از کره شکلاتی و نوک 133، ( تصویر 11 ) یک لانه در بالای آن لوله کنید.
مرحله چهارم تهیه کاپ کیک جوجه ایستر
کمی خامه شکلاتی اضافی را در مرکز لانه لوله کنید و دو تا سه جوجه را به آرامی در مرکز آن قرار دهید. یا میتوانید فقط از چند آبنبات که بشکل تخم پرندگان هست در وسط لانه قرار دهید که بستگی به سلیقه شما دار و یا میتوانید بجای خمیر فوندانت از دانه های رنگی بشکل مثلث برای نوک بکار ببرید و این کاپ کیک های زیبا برای تمام مهمانی و یا جشن های و مهمانی ها بسیار زیبا و کودان حتما عاشق آن خواهند شد و شاید بامزه ترین کاپ کیک های عالی است که تا کنون درست کردید که در حین زیبا بودن لذیذ و بدون ضرر هم هستند.