3666

طرز تهیه كیك یزدی

مواد لازم:
آرد: 2و نيم ليوان
تخم مرغ: 3عدد
ماست: دو سوم ليوان
روغن مایع: 1ليوان
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوري
گلاب: 3قاشق غذاخوري
پودر هل: 1 قاشق چايخوري
وانیل: نصف قاشق چايخوري
کشمش: 3قاشق غذاخوري
شکر: نصف ليوان
کنجد: به مقدار لازم
امروز آموزش كيك يزدي را خواهيم داشت كه بسيار سالم و خوشمزه است و بافت بسيار لطيفي دارد و براي مهماني ها و دورهمي ها نيز مناسب مي باشد.
مرحله اول تهيه كيك يزدي:
تخم مرغ، شكر، ماست، روغن مايع، وانيل و گلاب را با همزن 5 دقيقه مدام و در يك جهت مي زنيم بعد به آن پودر هل را اضافه مي كنيم و دوباره هم مي زنيم.( مي توانيد به جاي روغن مايع از روغن كنجد نيز استفاده كنيد)


مرحله دوم تهيه كيك يزدي:
آرد و بكينگ پودر را سه بار الك كنيد تا هيچ گلوله و ناخالصي نداشته باشند و كاملا صاف شوند. و در طي دو مرحله به مواد اضافه كنيد و با دور كند همزن در حد مخلوط شدن بزنيد.
مرحله سوم تهيه كيك يزدي:
كشمش را اضافه كنيد. اضافه كردن كشمش اختياري است و اگر دوست نداشتيد مي توانيد آن را حذف كنيد. حتي مي توانيد از گردوي خردشده نيز استفاده كنيد.

مرحله چهارم تهيه كيك يزدي:
كپسول ها را درون قالب گذاشته و از مواد كيك درون آنها بريزيد. (روي كيك ها را با چاقوي چرب يك بعلاوه مي زنيم تا موقع پختن ترك بخورد.) اگر قالب كيك يزدي نداشتيد كپسول ها را درون فنجان كوچك فرانسوي قرار دهيد.

مرحله پنجم تهيه كيك يزدي:
روي كيك ها كمي كنجد بپاشيد و سيني فر را به مدت 15 دقيقه درون فر از قبل گرم شده با دماي 180درجه سانتي گراد بگذاريد. براي اطمينان از پخته شدن كيك مي توانيد با يك خلال دندان تست كنيد. در آخر چند دقيقه گريل را روشن كنيد.