3649

طرز تهیه كوفته

مواد لازم:
لپه: ١/٢ پيمانه
برنج: 1/3 پيمانه
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
تخم مرغ: یک عدد
نعناع خشک: ٢ قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به ميزان لازم
پیاز: یک عدد
رب گوجه: ٢ قاشق غذاخوری
زرشک: مقدارى
روغن مایع: به ميزان لازم
آلو بخارا: دلخواه


ابتدا لپه خيس خورده و شسته شده و گوشت چرخكرده، برنج، آرد، تخم مرغ، نمك فلفل زردچوبه، سبزى خشك و پياز ريز شده را در ظرفى ريخته خوب ورز ميديم. بعد به اندازه هاى يك نفره گردش ميكنيم لاى كوفته ها زرشك و پيازداغ و آلو میگذاریم.
كف دستمون آرد پاشيده و كوفته ها رو كمى آردى ميكنيم تا موقع پخت باز نشه.
براى آماده كردن سس: تو قابلمه كمى روغن ريخته پياز رو سرخ ميكنيم. كمى نمك، فلفل، زردچوبه ميزنيم. رب را تفت داده و آب ريخته ميذاريم بجوشه. خوووب كه جوشيد كوفته ها رو داخل سس انداخته و در ظرف رو نميزاريم تا كوفته ها باز نشه.
ميزاريم رو حرارت ملايم حدودا دو ساعتى بپزه و سسش هم كمى غليظ شه.
حالا كوفته ها آماده اس.
نوش جان.