3648

طرز تهیه كلوچه كنجدی

مواد لازم:
آرد سفید: 3 ليوان
شکر: 1ليوان
روغن: سه چهارم لیوان
تخم مرغ: 2عدد
ماست: 3 قاشق غذاخوري
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوري
کنجد: نصف ليوان
وانیل: نصف قاشق چايخوري
نمک: به مقدار لازم
پودر هل: 1قاشق چايخوري
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوري
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
مرحله اول تهيه كلوچه كنجدي:
ابتدا ماست و بكينگ پودر را مخلوط مي كنيم تا پف كند. آرد و نمك را الك مي كنيم تا صاف و بدون دانه درشت باشند.

مرحله دوم تهيه كلوچه كنجدي:
تخم مرغ و شكر را 6 دقيقه با همزن مي زنيم بعد وانيل و هل و روغن را به مواد اضافه كرده و يك دقيقه ديگر مي زنيم. سپس ماست را اضافه كرده، دوباره يك دقيقه هم ميزنيم.

مرحله سوم تهيه كلوچه كنجدي:
آرد الك شده را آرام آرام اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم تا يكدست شود. در نهايت بايد خمير سفت و چسبناكي به دست آيد.

مرحله چهارم تهيه كلوچه كنجدي:
مواد را در سه ظرف به سه قسمت تقسيم مي كنيم. به يكي از آنها يك قاشق پودر كاكائو، به يكي ديگر يك قاشق غذاخوري از زعفران دم كرده اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم. هر سه ظرف را در بسته به مدت 40 دقيقه در فريزر مي گذاريم.
مرحله پنجم تهيه كلوچه كنجدي:
پس از 40 دقيقه هر سه ظرف را از فريزر درمي آوريم. درون سيني فر كاغذ روغني مي گذاريم و فر را با دماي 170 درجه گرم مي كنيم. سه رنگ خمير داريم، زعفراني، ساده و كاكائويي. به اندازه گردو از هر كدام برداشته در دستانمان آن را گرد مي كنيم و با فاصله از هم روي سيني فر مي گذاريم و تا تمام شدن خميرها همين گونه ادامه مي دهيم. ( كنار دستتان يك ظرف آب يا روغن بگذاريد و دستتان را كمي خيس يا چرب كنيد تا خمير به دستتان نچسبد.)

مرحله ششم تهيه كلوچه كنجدي:
سيني را به مدت 20 دقيقه در فر با دماي 170 درجه قرار مي دهيم. اين كلوچه هاي خوشمزه را در ظرف دربسته در يخچال به مدت چندروز مي توانيد نگهداري كنيد.
نوش جان