3609

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی

مواد لازم:
برنج: ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده: یک کیلو
گردو: ۱۰۰ گرم
کشمش: ۲۰۰ گرم
رب انار: ۲ قاشق غذا خوری
شیره انگور: یک قاشق غذا خوری
پیاز: یک عدد
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
آرد نخودچی: به مقدار لازم
روغن: به میزان لازم


مرحله اول تهیه قنبر پلو شیرازی:
ابتدا پیازمون رو تو یه ظرف رنده میکنیم و آبشو خوب میگیریم و بعد گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنیم و با کمی آرد نخود چی به همراه نمک و زردچوبه هم میزنیم و سپس خوب ورزش میدیم تا منسجم بشه. حالا اندازه یه فندق از مواد برمیداریم و به شکل کوفته های ریزی در میاریم و یه تابه رو میذاریم رو حرارت و روغن میریزیم تا داغ بشه و بعد گوشتهای قلقلی شده رو میریزیم توش تا سرخ بشه. وقتی سرخ شد میذاریم کنار.

حالا تابه دیگه ایی رو میذاریم رو حرارت و کمی روغن میریزیم و پیازمون رو که خرد کردیم میریزیم داخلش و تفت میدیم. در ادامه گردو رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.  در پایان هم کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و میزاریم کنار.

 

مرحله دوم تهیه قنبر پلوی شیرازی:
حالا برنجمون رو با نمک زیاد از چند ساعت قبل خیس میکنیم و بعد میشوریمش تا نمک اضافیش بره. حالا یه قابلمه رو میذاریم رو حرارت و آب میریزیم داخلش تا جوش بیاد و برنجمون رو با کمی نمک میریزیم داخلش. بهترین زمان آبکش کردن برنج موقعی هستش که وقتی یه دونه برنج رو از وسط نصف کنیم یک نقطه سفید وسطش باشه. اون موقع برنج رو آبکش میکنیم. حالا ته قابلمه کمی روغن میریزیم و بعد شروع میکنیم لایه به لایه اول برنجمون رو میریزیم. بعد کوفته قلقلی ها رو به همراه پیاز و گردو و کشمش تفت داده شده بهش اضافه میکنیم.آنقدر ادامه میدیم تا موادمون تموم شه و در آخر یه تابه رو میذاریم رو گاز وکمی رب انار رو با شیره انگور تقت میدیم و روی برنج میریزیم. کمی آب و روغن هم میدیم روش و میذاریم برای دم حدود ۴۵ دقیقه دیگه غذا آماده است.