359
طرز تهیه باسلوق ژله ای
مواد لازم:
نشاسته ذرت: نیم لیوان
پودرقند: یک لیوان
پودر ژله: یک بسته
آب جوش: یک لیوان
گلوکز: دوقاشق غ
گلاب: دوقاشق
کره: یک قاشق
جوهر لیمو: نوک قاشق چایی خوری
مغز پسته: دلخواه
مغز بادام: دلخواه
گردو: دلخواه
آب: 1لیوان سرد
پودر نارگیل: به مقدار لازم
باسلام خدمت دوستان گلم.خسته نباشید.این آموزش آموزش یه باسلوق خوشمزه است برای عید.امیدوارم لذت ببرید.
اول آب جوش و پودر ژله رو بن ماری میکنیم تا کاملا ذرات ژله حل بشن.بن ماری یعنی روی بخار آب حرارت ببینن.
سپس نشاسته رو توی آبسرد حل کنید سپس روی حرارت بطور مدور هم بزنید تا گرم بشه.
وقتی گرم شد
ژله ،شکر،گلوکز و کره و جوهرلیمو رااضاف کنید ومدام هم بزنید.تا زمانی که یه مایع کااااملا شفاف بدست بیاد غلظت باید ب حدی باشد که وقتی با قاشق روش میکشیم زود جای قاشق ازبین نره
توی قالبتون رو کمی چرب کنید و سپس نارگیل پاشی کنید و اندازه ارتفاع یک ونیم سانت بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه.
بعد با کاترببرید یا قالب بزنید یا از قالبتون دربیارید و روشو بانارگیل و مغز دلخواه تزیین کنید.
امیدوارم لذت ببرید عزیزان❤️
نشاسته ذرت: نیم لیوان
پودرقند: یک لیوان
پودر ژله: یک بسته
آب جوش: یک لیوان
گلوکز: دوقاشق غ
گلاب: دوقاشق
کره: یک قاشق
جوهر لیمو: نوک قاشق چایی خوری
مغز پسته: دلخواه
مغز بادام: دلخواه
گردو: دلخواه
آب: 1لیوان سرد
پودر نارگیل: به مقدار لازم
باسلام خدمت دوستان گلم.خسته نباشید.این آموزش آموزش یه باسلوق خوشمزه است برای عید.امیدوارم لذت ببرید.
اول آب جوش و پودر ژله رو بن ماری میکنیم تا کاملا ذرات ژله حل بشن.بن ماری یعنی روی بخار آب حرارت ببینن.
سپس نشاسته رو توی آبسرد حل کنید سپس روی حرارت بطور مدور هم بزنید تا گرم بشه.
وقتی گرم شد
ژله ،شکر،گلوکز و کره و جوهرلیمو رااضاف کنید ومدام هم بزنید.تا زمانی که یه مایع کااااملا شفاف بدست بیاد غلظت باید ب حدی باشد که وقتی با قاشق روش میکشیم زود جای قاشق ازبین نره
توی قالبتون رو کمی چرب کنید و سپس نارگیل پاشی کنید و اندازه ارتفاع یک ونیم سانت بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه.
بعد با کاترببرید یا قالب بزنید یا از قالبتون دربیارید و روشو بانارگیل و مغز دلخواه تزیین کنید.
امیدوارم لذت ببرید عزیزان❤️