طرز تهیه قرابیه نارگیلی
مواد لازم:
پودر نارگیل: 1 و نیم پیمانه
سفیده تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
وانیل: کمی
جوهر لیمو: 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع: 1/4 پیمانه
آرد برنج: 1 قاشق غذاخوری
دوستان عزیز امروز طرز تهیه یه شیرینی خونگی خوشمزه رو براتون در نظر گرفتم. شیرینی قرابیه در مناطق آذربایجان، ترکیه، زنجان، قزوین و… طرفداران بسیاری دارد. قرابیه یه شیرینی مجلسی و خوشمزس که پیشنهاد میکنم حتما تو منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرین.
در مرحله اول شکر رو به همراه پودر نارگیل و سفیده های تخم مرغ با غذاساز یا مولینکس میکس کنید تا خمیر بشه. دقت داشته باشین که پودر نارگیل نرم بشه و درشت نباشه.
در مرحله دوم روغن مایع را به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم سپس مواد رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا زمانیکه وقتی انگشت توی مواد میزنیم دستمان رو بسوزونه.
در مرحله سوم وانیل رو به همراه جوهر لیمو به مواد اضافه کنید و مخلوط نمایید و بعد مواد را از روی حرارت بردارین و کنار بزارین تا خنک بشه.
در مرحله چهارم داخل قالب را کاغذ روغنی بندازین و مایه را در قیف بریزین و سر قیف رو کمی ببرین. حالا از مواد با فاصله در دیس ریخته و در فر با دمای 160 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار بدین تا کاملا پخته و آماده بشه.
نکته:
چون این شیرینی کمی قلق داره پس بهتره اول یه دونه بزنید و اگر مشکلی نداشت بقیه شیرینی ها رو آماده کنین.
توجه:
1- اگر شیرینی پهن شد یعنی شکرش زیاد بوده.
2- اگر شیرینی ترک نخورد باید کمی آرد برنج به مواد اضافه کنید.
3- اگر شیرینی خیلی سفت شد مقداری سفیده تخم مرغ به اون اضافه کنید.
خب عزیزان شیرینی قرابیه ما آماده شده . برای نگهداری این شیرینی میتونید تو یه ظرف در دار نگهداری کنید .
امیدوارم این شیرینی رو درست کنید و ازش لذت ببرین.