3569

طرز تهیه قاطی پلو با مرغ

مواد لازم:
هویج: 2 عدد
ابلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک فلفل: مقدار کافی
برنج: 3 لیوان
پیاز: یک عدد
زعفران دمکرده: مقدار کافی
ران مرغ: 3 عدد
پاپریکا: مقدار کافی
پودر سیر: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
زرشک: 3 قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نخود فرنگی: یک پیمانه


غذاهای مخلوط برای ناهار خیلی مناسب هستند و با وجود خوشمزگی، طرز تهیه آنها خیلی آسان بوده و طرفداران زیادی دارند. از جمله غذاهای مخلوط پر طرفدار که بسیار خوشمزه هستند میتوان به لوبیا پلو، عدس پلو، نخود فرنگی پلو و ماش پلو و ...اشاره کرد. اما برخی غذاهای مخلوط شاید شهرت این غذاهای بیان شده را نداشته باشند اما بسیار خوشمزه تر از آنها باشند. مانند قاطی پلو که همانطور که از نامش پیداست ترکیب چند غذای مخلوط است و با گوشت قل قلی و یا گوشت مرغ می توان آن را درست کرد. این غذا در واقع ترکیب زرشک پلو و هویج پلو و نخود فرنگی پلو است.
در این مطلب طرز تهیه قاطی پلو را برایتان می نویسم تا آن را در منزل درست کرده و از خوردنش برای ناهار بعنوان یک غذای جدید و خوشمزه لذت ببرید.


مرحله اول تهیه قاطی پلو با مرغ :
ابتدا مرغهای قل قلی غذا را درست می کنیم و برای این منظور 3 عدد ران مرغ را شسته و استخوانهایش را جدا می کنیم . داخل یک ظرف می ریزیم .سپس 1 عدد پیاز را شسته و آن را پوست کنده و همراه با مرغ بی استخوان داخل چرخ گوشت می ریزیم و آن را چرخ می کنیم و نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا به گوشت چرخ شده و پیاز اضافه می کنیم و مواد را با دست ورز می دهیم.


مرحله دوم تهیه قاطی پلو با مرغ :
سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم. تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد مرغها را با دست گرد و قلقلی می کنیم و در روغن داغ همراه با زعفران دمکرده سرخ می کنیم تا طلایی شود و خوشرنگ شود و بپزد.سپس آنها را کنار می گذاریم.

 

مرحله سوم تهیه قاطی پلو با مرغ :
سپس 1 عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم و به صورت خلالی خرد می کنیم. داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد پیازها را در تابه تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.


مرحله چهارم تهیه قاطی پلو با مرغ :
سپس 2 عدد هویج را شسته و پوست می کنیم وآنها را نگینی خرد می کنیم و داخل یک تابه کمی روغن مایع می ریزیم و تابه را روی شعله گاز می گذاریم و هویج را با نمک و 2 قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو روی شعله ملایم گاز می گذاریم تا بپزد.

 

مرحله پنجم تهیه قاطی پلو با مرغ :
سپس یک پیمانه نخودفرنگی را داخل یک قابلمه آب می ریزیم و قابلمه را روی گاز گذاشته و نخود فرنگی را آبپز می کنیم. سپس نخود فرنگی آبپز شده و هویج پخته شده مرحله قبل را با هم داخل یک ظرف قاطی کرده و سپس آنها را به تابه پیاز داغها اضافه می کنیم و در تابه تفت می دهیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

مرحله ششم تهیه قاطی پلو با مرغ :
سپس توی یک تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد 3 قاشق غذاخوری زرشک را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر داخل تابه برای 2 دقیقه تفت می دهیم.


مرحله هفتم تهیه قاطی پلو با مرغ :
سپس 3 پیمانه برنج را که از شب قبل در آب خیس کرده بودیم داخل یک قابلمه همراه با آب و نمک و روغن مایع می ریزیم و قابلمه را روی شعله گاز قرار داده و برنج را می گذاریم تا تقریبا قد بکشد و نیم پز شود. سپس ان را آبکش می کنیم و داخل یک قابلمه روغن مایع ریخته و برنج آبکش را داخل قابلمه ریخته و برنج را دم می کنیم.


مرحله هشتم تهیه قاطی پلو با مرغ :
سپس وقتی برنج دم کشید یک کفگیر از آن را داخل دیس می کشیم و لابلای آن از مخلوط هویج و نخودفرنگی تفت داده و زرشک و مرغ قلقلی سرخ شده می ریزیم و مجددا روی آن یک لایه برنج می ریزیم و روی آن را از مواد میانی می ریزیم و این کار را انجام می دهیم تا مواد ما تمام شوند.سپس وقتی غذا را کشیدیم آن را برای وعده ناهار همراه با سالاد شیرازی و سبزی خوردن و ...میل می کنیم. نوش جان