3562
طرز تهیه قارچ تست شده با سس
مواد لازم:
قارچ: 350 گرم
سیر: 2 حبه
روغن زیتون: 4 قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: 180 گرم
نان تست: 8 عدد
نمک: به میزان لازم
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس قارچ را درون ماهیتابه ریخته و به مدت 7 الی 8 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند وقتی که آب اضافه موجود در قارچها تبخیر شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. قارچ را به وسیله دستگاه میکسر یا بلندر با پنیر خامه ای به خوبی میکس کنید وبقیه روغن و دو حبه سیر را به آنهااضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست به صورت یک کرم نرم بدست آید. نمک را به مقدار کافی به آن اضافه کنید. مخلوط تهیه شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شده و فرم بگیرد. این کرم خوشمزه را بر روی نانهای تُست بمالید و نوش جان فرمایید.
قارچ: 350 گرم
سیر: 2 حبه
روغن زیتون: 4 قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: 180 گرم
نان تست: 8 عدد
نمک: به میزان لازم
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس قارچ را درون ماهیتابه ریخته و به مدت 7 الی 8 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند وقتی که آب اضافه موجود در قارچها تبخیر شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. قارچ را به وسیله دستگاه میکسر یا بلندر با پنیر خامه ای به خوبی میکس کنید وبقیه روغن و دو حبه سیر را به آنهااضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست به صورت یک کرم نرم بدست آید. نمک را به مقدار کافی به آن اضافه کنید. مخلوط تهیه شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شده و فرم بگیرد. این کرم خوشمزه را بر روی نانهای تُست بمالید و نوش جان فرمایید.