طرز تهیه قارچ پلو
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
قارچ: 300 گرم
دارچین: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار کافی
آب گوشت: یک فنجان
جعفری خرد شده: مقداری
برنج: 2 پیمانه
زعفران دمکرده: 3 قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه قارچ پلو:
ابتدا 300 گرم قارچ را خرد می کنیم و در تابه ای حاوی مقداری روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند و آب پس دهند. سپس مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم تهیه قارچ پلو:
یک عدد پیاز را خرد کرده و داخل روغن تفت می دهیم بعد از آن که پیازها نرم و طلایی شدند 250 گرم گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و همه مواد را باهم تفت می دهیم سپس یک فنجان آب گوشت را به آن اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
مرحله سوم تهیه قارچ پلو:
قارچ نرم شده و گوشت چرخ کرده پخته شده را باهم ترکیب می کنیم و کنار می گذاریم. (سعی کنید گوشت پخته و قارچ تفت داده شده شما هر کدام حداقل 3 قاشق آب اضافه داشته باشند. نباید بگذارید آب آن ها کامل جوش برود و خشک شود). سپس 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک قاشق دارچین را به مایه قارچ اضافه کنید و همه مواد را باهم مخلوط نمایید.
مرحله چهارم تهیه قارچ پلو:
2 پیمانه برنج را داخل یک قابلمه آب در حال جوش، که مقداری نمک داخل آن ریخته اید بریزید و طبق روش مرسوم برنج را آبکش کنید و داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن برود.
سپس قابلمه ایی را روی گاز گذاشته و در آن مقداری آب و روغن بریزید سپس لایه لایه از برنج و سپس مایه قارچ اضافه کنید تا تمام مواد به اتمام برسد سپس درب قابلمه را ببندید و دم کنی بگذارید تا پلو دم بکشد. پس از آن که پلو آماده شد در ظرف مناسب بکشید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.