3543

طرز تهیه فینگر فود پنکیک کره ای پاجون

مواد لازم:
آرد: 2 فنجان
آب: 1/4 فنجان برای سس
تخم مرغ: 1عدد
نمک دریایی: 1/2 قاشق چایخوری
هویج: یک فنجان
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
کدو سبز: یک عدد
پیازچه: یک دسته کوچک
فلفل: به میزان لازم
روغن: یک قاشق غذاخوری برای سس
سویا سس: 1/2 فنجان
سرکه برنج: یک قاشق غذاخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری برای سس
سیر: یک حبه برای سس
فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری برای سس
کنجد: 1/4 قاشق چایخوری برای سس
سیب زمینی: 2 فنجان


غذای فینگر پنکیک کره ای_پاجون یکی از غذاهای گیاهی و فوق العاده خوشمزه و خوش عطر کشور کره است و شما به راحتی این پنکیک را می توانید با سبزیجات دلخواه و توی یخچال مانده تهیه و در کنار سس و یا سالاد با نان میل کنید. این پنکیک ها در اصل می تواند مانند یک کوکو پخته شود و خیلی سریع پخته و آماده ی سرو است. پنکیک های کره ای از بیرون ترد، در وسط نرم و مرطوب و پر از سبزیجات تازه و سبک پخته شده هستند.


مرحله اول تهیه فینگر فود پنکیک کره ای - پاجون
ابتدا سس با ترکیبات آب، سرکه برنج یا سرکه سفید، شکر، روغن کنجد، سیر، دانه کنجد و فلفل قرمز را در یک ظرف بریزید و روی حرارت بسیار کم گاز بگذارید و یا در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه در مایکروویو یا روی شعله مستقیم گاز بگذارید تا گرم و شکر حل شود و کاملا سس با هم مخلوط شود. سس را مرتب هم بزنید و بعد از حل شدن شکر از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا مزه ها با هم ادغام شوند.

 

مرحله دوم تهیه فینگر فود پنکیک کره ای - پاجون
در یک کاسه بزرگ، آرد، آب، تخم مرغ و نمک را بریزید و با هم خوب هم بزنید تا آرد بخوبی در ترکیبات، یک خمیر صاف و یکدست شود. وقتی که مواد با هم خوب ترکیب شدند، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با قسمت درشت رنده آن را رنده کنید و بعد توی یک پارچه بریزید و کاملا آن را بپیچانید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس سیب زمینی را هم به مایه اضافه کنید. خوب هم بزنید و کنار بگذارید تا استراحت کند. با رنده ماندولین و یا رنده ساده کدو سبز را با پوست از قسمت درشت رنده کرده و در یک صافی بریزید تا آب اضافه آن گرفته شود و بعد هویج را هم به همین روش رنده کنید. بعد فلفل دلمه ایی قرمز رنگ را نیز رنده درشت کنید و یا با یک چاقو نازک خلال کنید. بعد پیازچه را همین طور با یک چاقو به شکل خلال های نازک 2/5 سانتی برش بزنید و بعد با سبزیجات آب گرفته شده توی ترکیب خمیر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل آن را میزان کنید و هم بزنید.


مرحله سوم تهیه فینگر فود پنکیک کره ای - پاجون
دو تابه نچسب را روی حرارت ملایم گاز گذاشته و کمی روغن توی تابه ها بریزید و تابه ها را بچرخانید تا کل دیواره و کف آن چرب شود و اگر بعد از مخلوط شدن سبزیجات، خمیر هنوز خیلی غلیظ به نظر می رسد، 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد با یک ملاقه به اندازه کافی از خمیر بردارید و توی هر تابه یک ملاقه از خمیر را بریزید و کمی تابه را تکان داده تا مایع پهن شود و کف تابه را کاملاً بپوشاند و سپس هر طرف آن را 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید. وقتی که یک طرف خمیر پخته و سرخ شد، یک بشقاب درب تابه گذاشته و پنکیک را به آرامی برگردانید و دوباره در تابه بگذارید تا طرف دوم آن هم کاملا پخته و سرخ شود. بعد از پخت آن را از تابه خارج کرده و دوباره توی تابه را خمیر را بریزید و اگر نیاز به روغن داشت کمی روغن اضافه کنید.

 

مرحله چهارم تهیه فینگر فود پنکیک کره ای - پاجون
این کار را با مابقی خمیر تکرار کنید تا تمام پنکیک ها آماده شود. پنکیک های کره ای را به صورت دلخواه برش داده و با سس گرم سرو کنید. حتی  شما می توانید از قالب های فرم دار مانند دایره، ستاره یا اشکال هندسی دیگر که در دسترستون است استفاده کنید و این پنکیک های عالی را به فرم های دلخواه سرخ و آماده کنید. این غذا را برای تمام وعده ها مانند صبحانه یا عصرانه و یا به عنوان یک شام سبک و ساده می توانید استفاده کنید. در آخر پنکیک را در ظروف دلخواه در کنار سس کنجدی سرو کنید. شما می توانید از هر سبزیجاتی که بخواهید در این پنکیک بریزید و فقط کافیه آب سبزیجات آبدار را بگیرید. چون نباید خیلی مایه خمیر شل و آبکی شود.