3540

طرز تهیه فیله مرغ پنیری

مواد لازم:
فیله مرغ: ۶ عدد
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
کره: ۹۰ گرم
ژامبون گوشت دودی: ۷ ورق
سیر: ۲ حبه
پودر خردل: ۱/۲ قاشق چایخوری
ادویه: نصف قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
سس ورستر شایر: یک و ۱/۲ قاشق غذاخوری
نان تست: یگ پیمانه
پنیر پارمزان: ۱/۳ پیمانه
جعفری: یک و ۱/۲ قاشق غذاخوری


برای اینکه برای درست کردن این غذا دچار مشکل نشین و یا شاید نتونین این سس رو پیدا کنید طرز تهیه اش رو براتون مینویسم.
ابتدا ۱ حبه سیر رو له میکنیم و تو یه ظرف میریزیم سپس ۱/۲ پیمانه سرکه سیب رو به سیرمون اضافه میکنیم و بعد از اون ۲ قاشق غذاخوری سویا سس به موادمون اضافه میکنیم.
در ادامه یک قاشق غذاخوری عسل رو همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه میکنیم و بعد یک قاشق غذاخوری شیره انگور، ۲ قاشق غذاخوری عصاره تمبر هندی. سپس تمام ادویه ها (پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چای خوری، پودر زنجبیل: ۱/۲ قاشق چای خوری، پودر فلفل قرمز، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل سفید از هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری، پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری، نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری، پودر دارچین: ۱/۴ قاشق چایخوری، پودر هل: ۱/۸ قاشق چایخوری، زردچوبه: ۱/۴ قاشق چای خوری، پودر میخک: ۱/۴ قاشق چای خوری) را باهم مخلوط میکنیم.
طی ۲ الی ۳ مرحله به مخلوط قبلیمون اضافه میکنیم و در آخر یک عدد لیموترش رو آبشو بگیرید و اضافه کنید. سپس کامل هم بزنید و مخلوط کنید. دیگه سس ما آماده هست و میتونید تا یک ماه تو یخچال نگه دارید.


مرحله اول تهیه فیله مرغ پنیری :
در اینجا اول از همه میریم سراغ فیله مرغ. فیله مرغها رو اول پاک میکنیم که اگر چربی داشته باشن از اش جدا کنیم. سپس میشوریم و میذاریم کنار تا آبشون به طور کامل بره. حالا تخته آشپزخانه رو بر میداریم و یه کیسه فریزر یا سلفون بر میداریم و فیله ها رو میزاریم لای کیسه فریزر و میزاریم رو تخته آشپزخانه و شروع میکینم به کوبیدنشون. آنقدر میکوبیم تا کمی نازک تر بشه. سپس کمی نمک و فلفل رو به همراه ۲ حبه سیر کوبیده شده و تخم گشنیزمون به فیله ها اضافه میکنیم تا طعم بگیره.
سپس وقتی تمام فیله ها رو کوبیدیم میریم سراغ جعفری ها. ابتدا پاکشون میکنیم و میشوریم و میذاریم تا آب سبزی ها بره. وقتی آب جعفری رفت، اونها رو ریز خرد میکنیم و میذاریم کنار. فقط حواستون باشه جعفری ها رو خیس خرد نکنید.

 

مرحله دوم تهیه فیله مرغ پنیری :
حالا اینجا میریم سراغ نان تستامون. اونها رو بر میداریم و با یه چاقوی تیز به صورت مکعبی خردشون میکنیم و میذاریم کنار. سپس ژامبون ها رو بر میداریم و به صورت نواری یا مربعی خردشون میکنیم. در اینجا یه نکته ایی که باید بگم این هست که میتونید بسته به سلیقتون هم از ژامبون مرغ استفاده کنید هم از ژامبون گوشت.
حالا یه تابه رو بر میداریم و ۲/۳ کره ایی که داریم میندازیم توی تابه و تابه رو میذاریم رو حرارت تا کره مون ذوب شه. وقتی کره آب شد ژامبونهایی که خرد کرده بودیم رو به تابه اضافه میکنیم و با کره تفتش میدیم.  تا ژامبون ها داره سرخ میشه میریم سراغ پنیر پارمزان.
پنیر پارمزان رو بر میداریم و با دنده درشت رنده رندش میکنیم و میذاریم کنار تا ازش استفاده کنیم.


مرحله سوم تهیه فیله مرغ پنیری :
حالا تو این مرحله مجدد میریم سراغ ژامبونها. بعد از اینکه ژامبونها رو تفت دادیم نانهای تست خرده شده رو اضافه میکنیم به تابمون و با هم تفت میدیم سپس ادویه ای که داشتیم رو همراه با سس ورستر شایر و پودر خردل به مخلوط توی تابه اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم و در آخر هم پنیر پارمزان رنده شدمون رو همراه با جعفری های خرد شده میریزیم تو تابه و همه مواد رو با هم دیگه خوب تفت میدیم و تابه رو از رو حرارت بر میداریم.
حالا میریم سراغ فر. فر رو روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد میذاریم تا گرم شه. سپس سینی فرمون رو بر میداریم و کفشو چرب میکنیم و فیله های مرغ کوبیده شده رو میچینیم داخلش و با بقیه کره،  فیله ها رو هم چرب میکنیم سپس مخلوطی که درست کردیم روی فیله ها میریزیم و به مدت ۲۵ دقیقه میذاریم تو فر .
فیله مرغ پنیری ما دیگه آماده شده و با گوجه گیلاسی تزئین و سروش میکنیم.