طرز تهیه فیله کباب مرغ
مواد لازم:
فیله مرغ: 6 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سس سویا: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: به مقدار لازم
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
سس بادام زمینی: یک قاشق غذاخوری
پودر زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر گشنیز: یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران: به مقدار لازم
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
روغن: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه فیله کباب مرغ:
ابتدا فیله ها رو تمیز می کنیم و میشوریم و میذاریم تا آب شون گرفته بشه. حالا تمامی ادویه ها از جمله پودر پیاز، پودر گشنیز، پودر زیره، زعفران، نمک، فلفل قرمز، زرد چوبه و همین طور آب لیمو تازه، سس سویا، سس یا کره بادام زمینی رو داخل یه کاسه بریزید و فیله ها رو بهشون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حسابی فیله ها آغشته بشن. حالا میذاریم یک ساعت داخل یخچال بمونن تا خوب مزه دار بشن.
مرحله دوم تهیه فیله کباب مرغ:
حالا فیله ها رو از یخچال در میاریم و به سیخ چوبی می کشیم و آماده میشن برای سرخ کردن. توی یه ماهیتابه نچسب کمی روغن میریزیم و اجازه می دیم که داغ بشه بعد که داغ شد فیله ها رو توی روغن خوب سرخ می کنیم. اجازه میدیم که یک طرف فیله ها خوب سرخ بشه بعد بر می گردونیم تا طرف دیگه هم به خوبی سرخ بشه.
مرحله سوم تهیه فیله کباب مرغ:
فیله ها که خوب سرخ شدن از روغن در شون میاریم و به دلخواه تزیین و تو ظرف مناسب سرو شون می کنیم.
کنار این فیله کباب خوشمزه میتونید برنج هم سرو کنید.
اگر خواستید داخل روغن سرخ نکنید می تونید روی زغال هم کبابی شون کنید که این روش، طعم بسیار لذیذتری بهش میده.
حتی می تونید داخل فر هم گریل کنید که در این روش کمی روغن زیتون روشون بمالید کفایت میکنه و از خشک شدنشون جلو گیری میکنه.